Är det de döda tonåringarna?

Hej! Hemma hos oss händer det en del saker. Det har det iofs alltid gjort, men nu känns det som något "nytt". Detta började i samband med att jag började skriva och forska lite i ett brottsfall. Brottet skedde för snart 12 år sedan. Två unga (tonåren) killar begick ett fruktansvärt brott, och tog sedan sina egna liv. Här hemma har det hänt en del småsaker, men väldigt intensivt. Lampor som blinkar just där jag sitter och skriver, badrumslampan släcktes och gick inte att tända igen när jag var där inne, men tändes sedan av sej självt mitt i natten,någon grejjar med mitt täcke när jag gått och lagt mej, konstiga ljud hörs i sovrummet, som när man gör ljud i en toarulle ungefär, klickande ljud, och senast för en stund sedan låg jag inne på sängen och läste i en bok om just de här två killarna och deras brott. Min sambo gick ut med hundrna, så jag var ensam. Helt plötsigt så blev hela min kropp jättekall och jag blev alldeles knottrig från topp till tå. Rätt som det är hör jag ett pip eller nån typ av signal eller ton. Först brydde jag mej inte så mycket om det, men sen så hörde jag det igen och igen med ca 4-5 sekunders mellanrum. Jag klev upp och skulle kolla vad det var för nåt, men då slutade och kom inte tillbaka. Frågan är vem eller vilka det är som besöker oss? Har det någonting med det jag skriver om att göra? Jag söker en rättvis bild av killarna och dömer dom inte på något sätt. Jag känner ingen ilska eller något sånt obehag. Bara att det är någon som vill säga mej något. Just därför känner jag, att det är viktigt att få veta vem eller vilka de är som vill bli uppmärksammade genom sitt agerande. Hoppas du kan hjälpa mej. Mvh Fia

Hej Fia! Du har fått kontakt av de killar du forskar om och de vill ge sina synpunkter på det hela. Be dem prata med dig: Sätt dig vid ett bord, papper och penna, lugn och ro inget som kan störa dig och störa din koncentration. Tänd ett vitt ljus/rött ljus. Lägg skydd på dig själv och ditt hem. Säg till dem att du är redo att höra deras sida av historien. Det som kommer upp i ditt huvud som en bild eller en tanke skriver du ner utan att lägga mycket egna tankar på det. Det kan vara rörigt i början då bägge vill säga sitt och då kan de prata i munnen på varandra säg åt dem att hjälpas åt då det blir lättare för dig. När de är färdiga blir du trött och då gäller det att vila en stund innan du kollar på vad som skrivits. Kan vara krångligt och behöver du hjälp att ev tyda hör av dig så ska jag försöka hjälpa dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.