Är det farmor?

Jag var nyligen hos ett medium som berättade att min dotter har besök av en äldre kvinna som vi är släkt med. Min dotter är 12 år. Hon brukar säga att det är otäckt att vara hemma själv för det känns som om någon är där. Kan det vara min farmor? Hon var synsk när hon levde. Jag vaknade (tror jag) eller drömde när min farmor precis gått bort, att hon stod vid min säng och tittade på mej. kan det stämma? Är det hon?

Hej Kristina! Denna kvinna jag kan uppfatta som rör sig runt din dotter är en bastant kvinna,"storväxt" med kortklippt mörkbrunt hår och brungrönmelerade ögon och visar sig i 50 års åldern. Men hon vill inte kommunicera med mig och jag får inga uppgifter,namn eller tillhörighet. Jag är också tveksam om hon varit på andra sidan och vänt. Hon vill att jag ska tro det men min känsla säljer att så inte är fallet/ngt stämmer inte. Spontant kan jag tycka att om det är/vore farmor så skulle din dotter inte uppleva hennes närvaro som obehaglig.För då skulle det räcka med att säja till din dotter att hon inte behöver vara orolig utan istället kan känna sig trygg över att ngn tittar till henne. Men jag ska i ärlighetens namn säja att jag inte får klarhet i vad detta handlar om. Jag blir alltmer övertygad om att din farmor är på andra sidan och har gått vidare där,men vem är då denna kvinna?Jag vet inte. Jag tycker du kan högt säja till denna närvaro att, antingen bli tydligare eller lämna er ifred. Förklara att din dotter tycker närvaron är obehaglig och störande mer än trygg OCH är det verkligen en släkting som varit på andra sidan kommer den backa undan för de vill ju inte förmedla obehag utan kärlek och trygghet. Bli lite mer uppmärksam. Hör gärna av dig igen och berätta vad som händer ifall det blir problem. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *