Är det inbillning eller inte?

Hej! Jag har en del frågor som jag nästan inte vågar fråga. Jag misstänker att jag har förmågan att se spöken, väsen och dylikt. Men detta gör mig så rädd att jag liksom totalförnekar det. Eller så är det så att jag inte har någon förmåga, utan bara är mörkrädd. Men så vill jag inte heller att det ska vara, eftersom jag ibland ser tex mina hundar som gått bort (även min katt) och det gör mig glad. Nu till mina frågor. Jag arbetar natt med sovande jour och har gjort det i många år. Jag har stora problem att sova på jobbet. Är tvungen att sova på soffan mitt i lägenhet. Om jag sover i sovrummet med stängd dörr så blir det ett himla liv ute i resten av lägenheten hela natten. Dunkar, steg och saker som tappas. Lämnar jag dörren öppen blir det tystare, men jag känner mig iakttagen. När jag sover i soffan tror jag spöket är på kontoret(instängd). Skulle behöva hjälp, för jag orkar inte snart. Min man började studera på annan ort för några månader sen. En av de första nätterna låg jag vaken i sängen och när jag tittar ut mot hallen så står en grå, ganska stor tomte (ca 130 cm lång) och tittar på mig. Jag blir livrädd och vänder mig åt andra hållet. Sen är han borta. Jag har försökt lugna mig med att han är vår hustomte, som ska hjälpa mig nu när jag är själv. Det blev långt det här, jag hoppas ni kan hjälpa mig. Tack för att ni tog er tid!! Mvh Sofie

Hej Sofie! Hur mycket du än inte vill höra detta så är det så att du har förmågan att "se" – och det gör dig livrädd vilket dessa som finns runt dig/där du sover osv till ett utmärkt offer för "skrämsel". Du behöver "tuffa till dig" och slå näven ibordet bokstavligt och symboliskt talat! Som det är nu försöker de andar som finns runt dig bestämma över dig,dina rutiner osv när det istället är du som ska sätta gränser och säja ifrån! Nästa gång tar du en bibel eller ett kors med dig och säjer antingen högt eller i tanken: "Jag har noterat eran närvaro men ber nu Heliga Rätmätiga Ljusänglar och mina guider skydda mig och visa er bort ur min närvaro.Jag hävdar till rätten om min fria vilja att få vara ifred!" Det kan hjälpa dig att känna dig lugnare. Ett annat råd är att besöka ett medium som kan hjälpa dig att stärka ditt självförtroende och hjälpa dig rena,rensa runt omkring dig. För att på egen hand försöka ta itu med din rädsla och acceptera vem du är och vad du är kan du läsa några böcker av Sylvia Browne bla "Livet på andra sidan", "Mellan två världar","Livsredskap" som finns att köpa billigt på en vanlig bokhandel(man kan be dem beställa dem i pocketform för ca 65 kr st) Dessa böcker är bra för den som är rädd och ger en bild av hur andra sidan fungerar samt hur man kan skydda sig osv.Det är UPPBYGGANDE läsning från ett kunnit medium som inte är till för att göra en mer rädd utan få kunskap. Och kunskap är makt och minskar rädslan!!! Angående vätten som är hemma hos er så vet jag inte vad han har för syfte hos dig.Men om du har en stor gård eller djur så kan det förklara saken.Jag får ingen kontakt med honom och naturväsen brukar inte vara speciellt intresserade av att kommunicera heller. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *