Är det klart nu?

Hej EeWee! Du har ju stöttat mig något enormt i en specifik fråga gällande en viss person i mitt liv. I somras sa du att jag borde stöta på denna person & visa att jag är starkare än någonsin. Nu är det så att jag i helgen inte bara stötte på denna person, jag sa verkligen allt jag hade på hjärtat i 2tim. Vilket gick förvånansvärt bra. Det jag undrar nu är; är jag klar nu?! Tack för allt, verkligen! Kram

Hej Natte! Jag får sagt att "detta var ett avslut och början på ngt nytt". Riktigt vad som menas med detta får jag inte klart för mig. Jag får inga direkta klara svar utan en bild som visar en dörr som du kan välja att öppna eller gå förbi. Något säjer mig att du får omdefiniera vad "avslut" är för dig gentemot denna person. Ibland kan avslut leda till något annat,en annan slags mer jämlik relation,som vänner även fast det inte behöver innebära att man har kontakt eller umgås. Man vet varandras "plats" och respekterar den andre. Det var hursomhelst väldigt bra att du fick ur dig allt du ville ha sagt.Bra gjort!!! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *