Ser du dina guider i färg?

God morgon EeWee! När du har kontakt med dina guider ser du dom i färger? När en guid kommer till mig får jag fram en färg. Är det olika för olika människor? Ha en fin dag! Kram Carina

Hej Carina! Hur jag ser mina guider/andar/vägledare eller andra väsen beror lite på hur "engaerad jag orkar vara i mitt seende". Dvs om jag tex skulle känna att något inte stämmer med en av mina guider eller en ande så blir jag genast mer alert och får ett mer granskande seende för att se detaljerna. Då kan jag se guiden/anden som en vanlig person,kläder,hår,ögon,utryck i ansiktet osv Detta pga det alltid finns en risk för att bli utsatt för väsen/lögnandrar som kan ta en guides plats och genom illusioner se ut som den guiden man är van att se/känna. "Orkar" jag inte använda seendet kan jag känna/läsa av en guides energisignatur. Alla guider (liksom allt annnat i andevärlden OCH levande människor och djur)har en egen unik energisignatur,en ton,en melodi,vibrationer, som går att lära sig känna igen. (Psycic readers brukar tex använda sig av just denna energivibration hos andra för att "läsa av" en person.(Dessa har alltså inte kontakt med andevärlden eller får informationen från andevärlden). När jag är lite "lat" kan även jag använda mig av den metoden…) När det gäller speciellt Heliga Ljusa Änglar så brukar det vara vanligast att uppfatta dem i färger,vibrationer och positiva vibrerande toner. Det du ser är energieauran hos dina guider/beskyddare. Färgen säjer en hel del om en guide/beskyddare/ande/människa, eftersom färgerna har större betydelse än vi tänker på. Färgen talar en hel del om vilka de är och deras egenskaper. Likaså kan vi människor i varadras aura läsa av i våra aura färger en hel del om våran personlighet,hälsa,egenskaper mm. Jag brukar vara mer uppmärksam och misstänksam mot allt som sänder en ton av bruna nyanser,mörk nattsvart blå,svarta nyanser eller alla färger som har en "dis av svart i sig". Färgerna ska vara rena och klara och vibrera positiv energi. Alla har vi olika sätt att "se" guider men i ditt fall ser du dessa i färg eftersom de är Högre väsen som sällan visar sig i en mänsklig skepnad ens i andeform. Skulle du se vanliga andar eller en andeguide av en människa är det inte säkert du ser i färg utan ser dem som de ser ut/visar sig. Det finns alltså många olika seenden att utveckla. Energiseende./aura energiseende Färgseende./AURA färgseende Materiaseende.(identifikations seende där du sera anden/guiden som person) Vibrationsseende.Dvs se vågor,signatur och mönster mm mm mm Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *