Är det min farmor?

Hej igen! Skrev nyss angående min pappa,och blev väldigt glad över svar. Men jag har en undran om min farmor. Hon dog för några år sedan. Hon var min bästa vän i livet. Fanns alltid där och betydde otroligt mycket för mig. Flera gånger efter hennes död så har jag känt "hennes lukt" har hon varit här eller är det jag som saknat så mycket att jag frammanat den själv? Och varför har inte min pappa gett mig något tecken isf?

Hej Alexandra! Jag kan inte svara tydligt på den frågan då jag inte känner av hennes energier runt dig för närvarande. Men att vara öppen för energier från andar avser också sinnet lukt. Det kan mycket väl vara så att när du känner lukten som är "hennes lukt",att det är hon som gör besök hos dig från andra sidan. Det är lite intressant att du har det sinnet utvecklat "lukt" för de flesta som är öppna använder sig av sinnen som att känna – det vanligaste,sedan se och höra. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *