Är det någon eller är det bara inbillning?

Hej. Jag blev tillsammans med min sambo för 1,5 år sen. När jag var i hans lägenhet så kände jag mig konstant iakttagen och nästan ovälkommen. Vi flyttade ihop för ca 10 månader sen i min mammas gamla hus i Ronneby. Jag har aldrig känt något där innan. Men någon månad efter vi flyttade ihop så började jag känna mig iakttagen. Min sambo har hört fotsteg i källaren. Och jag har känt hur någon har satt sej i sängen när jag har varit själv. Jag blev inte speciellt rädd men det är obehagligt. Saker har försvunnit och sedan hittats på helt andra ställen. Jag tyckte det var väldigt obehagligt och det är en av anledning till varför vi nu har flyttat till en lägenhet i Sala. Är någon efter oss? Vem är det i så fall? Kommer det fortsätta? Hur blir man av med dom? Tack för svar!

Hej! Din sambo har en ung kvinna vid sin sida som ser honom som sin.Han har plockat upp henne på en plats någonstans och det känns som om han var på en turistvisning på ett slott odyl och i dess omgivning fanns hon. Hon kommer att stanna vid er sida om ni inte gör något åt det och det bästa är att få henne att gå över till andra sidan. Behöver ni hjälp maila mig så ska jag hjälpa er så snart jag kan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *