Guide och tidigare liv

Hej. Alla skriver och frågar vem deras guide, och nu har jag gjort det med! Men jag fattar inte, vad är en guide som ALLA pratar om?! x) Jag heter Emma och är 13 år. Jag är snäll, hjälpsam och glad (för det mesta!). Jag älskar att hålla på med djur, förutom kryp! Men jag gillar också att måla, dansa, springa och vara med mina vänner! 🙂 (Och vara i skogen!) Frågor; Vem/vad var jag i mitt tidigare liv? Vem/vad är min guide? Tack i förhand! 🙂

Hej Emma! En guide är någon som finns vid din sida och som kan hjälpa dig genom vissa situationer genom att ge dig tecken eller ge svar på dina frågor. man kan säga att en guide är densamma som en hjälpare, du har levt ganska fattiga liv och det som utmärker sig mest vad gäller dig är ett fattigt liv i Dublin men tid har jag svårt för men jag ser gruvor och barnarbetare. Din guide kommer från denna perioden, en kille i din ålder ungefär, smutsig, sliten och jag tror han jobbade i gruvorna och tyvärr omkom där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *