Är det någon på besök? – Fråga besvarad 2015-12-17

Hej,sedan ett halvår tillbaka flyttade jag och min sambo till Göteborg då jag kom in på universitetet här. Vi flyttade in i en studentlägenhet som tidigare har varit ett äldreboende. Under hela tiden vi har bott här har min sambo sovit konstigt om nätterna. Han får ångest utan anledning, drömmer väldigt konstiga saker och detta blir bara värre för varje natt som går. Igår sa han att han trodde att det fanns något övernaturligt i vår lägenhet, något som chockade mig rätt rejält då han alltid varit skeptisk mot övernaturlighet medan jag är helt säker på att det finns då jag själv varit med om mycket övernaturligt.

Men inatt fick mig själv att fundera då han väckte mig mitt på natten och sa något på ett språk jag aldrig någonting hört förut vilket var väldigt skrämmande.

Nu undrar jag om det faktiskt kan finnas något i vårt hem eller om det bara är en inbillning.
Fråga insänd till frågespalten den : 2015-08-03

Fråga besvarad 2015-12-17 ✔

Hej!
Det har nu gått ett halvår sedan du sände in ditt mejl till frågespalten men jag misstänker att situationen inte har förändrats utan tvärtom… att saker blivit värre och att ni inte riktigt vet om ni ska tro på hörsägen och allehanda historier och förslag eller om ni båda faktiskt inbillar er båda två.
Jag kan bekräfta att det ni upplever inte är inbillning.

Det spelar ingen roll ifall din sambo är skeptiker eller inte då det inte är något som energi bryr sig om… 🙂 och även om han inte “tror på andar eller spöken” så kanske han kan förstå och ta till sig detta med energi och hur vi människor kan påverkas av energi. Din  sambo är som många andra “känslig för energi “i de olika former energi kan yttra sig och detta är ett sätt… 
Energi löshet är inte inbillning. Huvudvärken mitt i pannan är inte inbillning. En obehagskänsla och stelhet i leder är inte inbillning. Känslan av illamående som kan komma efter lunch tid är inte inbillning. Känslan av att rummet är för litet eller känslan av ett obehag för trånga  utrymmen med drömmar om trånga utrymmen och  allmänt förändringar i  drömmar som känns obekanta  och inte riktigt känns igen helt vilket kan göra att ni båda kan vakna med en känsla av deja vu … känslan av att ni har upplevt detta fast ändå inte för det känns inte som det är era minnen… och allt detta har kommit smygande vecka för vecka så …  jag beräknar att vid dagens datum borde ni båda ha upplevelser och känna av den energi som finns i det utrymmet eller rummet jag kan uppfatta genom dig och  känna av.

Jag har svårt att uppfatta  hur det har sett ut innan ombyggnationen gjordes från mindre utrymmen med patienter till  de större utrymmen  som är idag efter ombyggnationer till student lägenheter  men det jag kan uppfatta är att förändringar har gjorts  som förändrat hela rörelse mönstret av energin i hela bostads området och jag tror nog att de flesta studentlägenheter har samma problematik  med “störd nattsömn och allehanda fenomen”. Men  den goda nyheten är att det faktiskt kan räcka att flytta sängen till en annan väggsida för att  ni båda ska komma ur den energispiral som ni nu sover i.

Det är inte en ande eller spöke ni upplever är utan rester av energin från en man som hade sin säng och sov ungefär dör ni har er säng placerad nu.

Jag känner att det inte är så noga med identifiering av mannen då han faktiskt inte finns kvar på plats som ande men
Han hette Helge eller Helger och var en positiv man med familj i Norge  “Nord Drammen ” och det finns inget obehagligt med honom alls.
Det är också från honom ni kan känna en lukt av fisk, salt och tjära. Han har besökt platsen vid några tillfällen men han är inte en platsbunden ande och han är inte på besök för att ställa till oreda eller besvär alls. .
Det ska finnas en “vaktmästare” på universitetet som möjligen ska känna till den här mannen då de verkar ha gemensam släkt och det är till honom denna norska äldre man tittar till då och då. Jag vet inte var denna “vaktmästare” bor men han verkar ha sitt kontor inte så långt från där ni bor. Det kan ni ju undersöka själva 😉
Mannen kan gammal norska och det kan låta som väldigt främmande språk.

För det första:
Lösningen för er är att genom att göra er båda medvetna om vad det är som händer och varför så att ni faktiskt själva kan  ta kontrollen över situationen och hitta en lösning och det kan faktiskt vara så enkelt som att ni  flyttar  sängen till en annan vägg , om det finns plats och möjlighet till det. Det kan faktiskt vara så enkelt… och mycket kan  förändras  och sömnen avsevärt för er båda.

Ett annat tips om ni inte kan flytta sängen kan vara att inköpa ett litet vattenfall  i sten eller liknande som ni ställer i hörnet närmast huvudgaveln. Eller att ni plockar in lite vanlig gråsten och lägger under huvudkudden eller under sängen.
Jag veeeeet… det kan låta som total galenskap men utan att gå in på “energi vetenskap” så säjer jag istället “testa” och du kan bli förvånad över hur så lite kan förändra så mycket. Till det bättre 😉

Bordsfontän

Bildkälla: http://www.fountains.se/butik/kategori/bordsfontaener/7/

Läs om Feng shui. Sök under ämnet Feng Shui och lär dig om element och energi i samband med hus och heminredning och hur det kan förändra och förbättra energi hälsan i ett hem med små billiga medel.

Läs om Feng Shui

Källa till bilden: http://fengshui.about.com/od/thebasics/qt/fiveelements.htm

 Allt handlar om att “bryta energin som nu under en längre tid stagnerat och  samlas på en och samma plats på grund av ombyggnation” och just nu handlar om att  med enkla medel “distrahera ” energiflödet i huvudänden av sängen som dragit till sig energi från tidigare boende och energin har stagnerat och ger er obehag som påminner om att bli störd av andar eller spöken.

Lycka till !
God Jul önskar vi från Spökwebben 

☆¸.•°*★EeWeeM¸.•°*☯

Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *