Nyfiken – Fråga besvarad 2015-12-17

För ca 20 år sedan bodde jag i en vanlig trist hyrestvåa, där jag var rädd hela tiden. Dels en vag känsla av att aldrig vara ensam som man nästan vande sig vid efter ett tag. Badrummet däremot var inte kul. Alls. Varje gå g jag skulle upp på toa på natten var sambon tvungen att följa med. Duscha var skräck. Att stå i badkaret och tvätta sig Dock bra. Men momentet där man ska kliva ut var terror.

En väldigt påtaglig känsla av att jag i det tillståndet hade någon tätt bakom mig som sträckte sig efter mig. Det var en väldigt stark närvaro.

Vid flera tillfällen så vaknade jag också av en känsla av att en annan främmande kropp låg och flöt tungt i luften tätt längst med min kropp. Ansikte mot ansikte. Återigen en väldigt påtaglig närvaro, inget diffust över det hela alls.

Slutade med att jag fick flytta då jag inte stod ut. Och har efter detta aldrig upplevt nåt liknande igen..
Något  år senare fick vi veta att det i vår förra lägenhet bott en kvinna som hängde sig i duschen. Jag inbillar mig att det hänger ihop

Fråga insänd till frågespalten den : 2015-06-08
★ Fråga besvarad 2015-12-17✔

Hej!

Jag fann ditt mejl till spökwebben som du skickade in i början av Juni detta år.
När jag läste igenom det igen så kände jag att det du berättar beskriver något är ganska vanligt för de som upplever övernaturliga  ande fenomen och jag kan förstå att du flyttade iväg och att du inte ångrar att du flyttade från den lägenheten.
Jag har också förstått att det du upplevde den tiden har varit en form av “övernaturlig aktivitet”  du inte upplevt igen men ibland kan det komma stunder då du minns den här tiden och undrar om du inbillade dig allt eller “vad det var som egentligen hände där borta”. Och det var också därför som du skrev till mig.
Jag kan bekräfta att det pågick “aktivitet” av “spöken” på den platsen därför att de helt enkelt är kvar i samma lägenhet än idag.
Det är tre av dem. Två unga kvinnor och en äldre man.
Men det är inte det i ditt mejl som får mig att reagera utan det du beskriver sedan :” en främmande kropp som
flöt i luften nära din kropp” och DET fick mina energi antenner att reagera 😉

Och orsaken till att jag fortfarande kan känna av upplevelsen genom dig, fast så lång tid har gått är på grund av att detta faktiskt har påverkat dig djupare omedvetet än vad du kanske inser och skapat ” energi ärr” i din emotionella energi kropp. Det ser ut ungefär som när man ser en vackert genomskinligt transparent glas skiva och mitt i skivan finns en liten liten och nästan obetydlig  rispa eller liten liten repa… men den finns där… och det är så jag uppfattar “energi ärr”.
Det jag kan uppfatta är att det fanns stunder då det var så traumatiskt jobbigt för den energikroppen inom dig som representerar “det inre barnet” så den delen av dig till och med ville ut ! Den delen av dig stod inte ut med eländet och ville inte vara med längre! vilket resulterade i det du uppfattade som spök upplevelser och att någon låg tätt tätt inpå dig ansikte mot ansikte. Eller känslan av att ha en skugga som ligger slickad mot huden och känns som en medveten levande elektrisk energinärvaro.
Det var du själv som försökte att skydda dig själv. Jag kan inte förklara det tydligare än så. Vi människor består av många energikroppar.
Det som senare i livet kan skapa “andlig panikångest” vilket jag själv lärt mig att hantera efter att ha växt upp i extremt “hemsökta miljöer och förträngt allt som pågår” och det är inte ovanligt att en person drabbas av minneslust för man vill helt enkelt inte minnas det obehagliga som händer därför det är bara ” för konstigt ” och ” för mycket”.
“Andliga ärr” kan sedan få en människa att plötsligt kan drabbas av olika rädslor och fobier som kan komma från ingenstans och bara sådär utan förklaring : som till exempel en extrem rädsla eller obehag för stängda dörrar, trånga utrymmen,mörka vrår mörker och vi kan utveckla de mest knepiga rädslor som kommer från att vi försöker att ignorera en obehaglig paranomal upplevelser som våran hjärna inte klarat av att hantera. Så hjärnan kan ha en fenomenal förmåga att bara “skriva över” och byta ut en oförklarlig upplevelse till något som går bättre att förklara eller… så blir det bara ett “energi ärr”…
Visst… hjärnan kan “glömma” men kroppens energifält och vårat hjärta glömmer inte. 

Jag känner från dig att du borde faktiskt kunna se denna energi från dig själv därför att den kan uppfattas när du till exempel rör din hand eller arm med blotta ögat Du borde kunna uppfatta din egen energi som en kopia av din rörelse men som en energiskugga.
Lager på lager.
Något säjer mig att du kan ha en aning om vad jag pratar om och varför jag tar upp detta är för att du kan ha nytta av detta i ditt liv när det gäller att ta hand om dig själv, kropp, hälsa , mental träning, nya framtidsplaner…
Jag hoppas att du känner att du fått en förklaring som gör att du kan lägga den tiden bakom dig  en gång för alltid och fokusera på framtiden och dig själv.
Lycka till och sköt om dig !

God Jul önskar vi från Spökwebben!
☆¸.•°*★EeWeeM¸.•°*☯

Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *