Inga svar???? – Fråga besvarad 2015-12-17

Hej

jag har väntat fyra fem månader på svar på mina frågor????

Jag bara undrar varför??

Är det så många som skriver nuförtiden lr kommer mina inte fram????

Glad för svar…. Kram M

★ Fråga besvarad 2015-12-17

Hej!
Jag besvarar dig med följande för att jag känner att det kanske är dags för en liten påminnelse om vad spökwebben representerar och varför vi som finns på spökwebben inte alltid är tillgängliga:
Hur många känner du till som på något sätt är rådgivare, coach, medium, spökjägare,  eller på annat sätt verksamma inom det andliga och paranomala som gör allt arbete helt frivilligt och ideellt helt utan någon form av ersättning ?
Jag tror du kommer att få väldigt svårt att finna någon som arbetar på det sättet vi inom spökwebben gör ideellt  och det helt gratis.
Idag kostar allt pengar.
Spökwebben är unik i sig som fortfarande har policyn att inte ta betalt för svar för att få insända frågor  besvarade eller för den tid vi lägger ner på att läsa igenom insända frågor eller insända upplevelser eller spökberättelser , redigera text, söka svar och fakta, “känna in” och publicera. Allt tar tid.
Vad jag vill ha sagt med detta är detta: eftersom ingen av oss på spökwebben har spökwebben som inkomstkälla och vi alla försörjer oss på helt andra sätt så känner jag egentligen ingen skyldighet eller tidspress  utan ger svar utifrån tid och möjlighet. 
Jag har varit medansvarig för spökwebben och framförallt för frågespalten i ganska många år (från 2006 med något års uppehåll till och från då annat har kommit emellan) och vissa år finns det mer tid och energi till att besvara frågor men sedan kommer det år då det nästan inte finns någon tid eller energi alls över  till spökwebben. Inte så mycket som jag skulle önska då jag älskar att svara på frågor och få del av människors tankar och känslor och känna att jag kanske kan hjälpa till på något sätt utan att den andra ska behöva tänka på pengar som orsak till att inte kunna ställa en fråga till någon som är medial.
Detta år 2015 har varit ett sådant år då jag … trots att jag är ansvarig för spökwebbens frågespalt inte har klarat av att svara på frågor eller engagera mig som jag faktiskt hade tänkt mig från början av detta år. Det har helt enkelt inte funnits tid eller energi.

Jag ska vara öppen och personlig :

Jag har varit tvungen att rannsaka mig själv, ut och in ,upp och ner  och symboliskt vända mig själv ut och in … då
 jag genomgått en  “omfattande  inre andlig process” som har förändrat mig totalt som person och själ  och jag  hoppas att jag en inom en snar framtid känner att jag kan använda mig av det jag jag själv har gått igenom och fortfarande upplever och använda mina erfarenheter till att kunna vara till ännu bättre hjälp till de som skickar in frågor till spökwebben.
Det senaste året har jag lagt tid och energi på mig själv och jag har valt att inte till att finnas tillhands till alla andra som söker hjälp.
Och detta har väckt en hel del förfrågningar, privata mejl och insända frågor till spökwebben liknande din. Om jag svarar på dessa mejl så är det samma sak till alla. Att ingen ska ta det personligt utan jag behöver min tid och energi till att arbeta med min egen “andliga utveckling” för att sedan bättre kunna hjälpa andra.
Min målsättning är fortfarande att kunna finnas tillhands som andlig paranomal rådgivare i Spökwebbens frågespalt och att det även i framtiden ska vara helt gratis.
Men om vi ska vara realistiska så finns det ingen möjlighet att vi på spökwebben ska kunna besvara alla frågor som skickas in.

Det finns helt enkelt inte tid till att besvara dem alla. Och det krävs tid, engaemang och en massa ENERGI att vara medial, eller söka efter länkar online, redigera, kopiera osv.
Jag vägras att påverkas av att känna missnöjet från dem som inte får svar, eller att känna dåligt samvete för att jag inte har svarat tillräckligt snabbt eller inte alls. Jag gör detta enbart för att det skänker mig inre glädje att kunna bidra på detta sätt. Och vi på spökwebben vet att vi gör skillnad och faktiskt hjälper människor så gott vi kan.

Och som sagt… det är helt frivilligt arbete från oss på spökwebben.
… varje månad inkommer en jämn ström med insända frågor från olika människor i alla åldersgrupper och de fortsätter skickas in oavsett om vi på spökwebben har tagit “paus” eller inte. Och så har det varit i många år nu.

Vi på spökwebben känner oss givetvis varma i hjärtat över att det faktiskt är så många människor som delar med sig av sin liv situation och vill berätta om sina upplevelser.
Många som skickar in frågor har förstått att de kanske inte får svar och många skriver för att få ur sig oro och sina känslor med vetskapen att jag läser det som skrivits.

Såå…
Jag kanske inte besvarar allt som skickas in men jag kan garantera att jag läser ALLT och många gånger lämnar jag insända frågor från ledsna människor i sorg , till universum och ber att de ska få den hjälp de ber om fast från annat håll då jag inte kan hjälpa dem.
Jag hoppas att du förstår att vi på Spökwebben gör vårat bästa utifrån de förutsättningar vi har.

Det kan tyckas som om det är helt onödigt att skicka in frågor om de ändå inte  alla besvaras men … som sagt… ibland kan det hjälpa att skriva av sig … och bara  få ur sig det som du har inom dig… och veta att någon läser och att allt stannar tryggt  mellan spökwebbens väggar.

Lite tidigt men ändå “God Jul ” önskar vi på Spökwebben☆ ¸.•°* ˜★

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★
Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

3 svar på ”Inga svar???? – Fråga besvarad 2015-12-17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *