är det sant`?

Min mormor dog för många år den 1994 tror jag. ibland har jag pratat med henne berättat vad som hänt i mitt liv & att jag önskar att skulle varit hos mig, har alltid bett om ett "tecken" för att veta att hon finns där & har alltid fått det i olika former, kan det vara min älskade mormor? Har en annan fråga oxkså mina kollegor på jobbet säger att det spökar där, det har hänt massa konstiga saker, dunkar i rygg/huvud, ciggatrett paket söndertryckta, blommor som viftar, hör hasande steg mm är det sant? Eller stressar alla upp varandra, folk vill inte jobba mer nätter/ gå in i tvättstugan.Det känns som det börjar bli ett arbetamiljö_problem, finns de nåt vi kan göra? Tacksam för svar Hälsningar Jessika

Hej Jessika! Din mormor hör dig och svarar dig men det är bara du som kan tyda tecknen och om du går på din "magkänsla" vet du när hon svarar dig eller inte. Du inbillar dig inte! Vad gäller jobbet skulle jag vilja veta lite mer om stället, känns som om ni jobbar inom vården har jag fel? Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *