Är han farlig?

Det var klockan halv ett på tisdagsmorgonen. Jag hade varit uppe och när jag skulle lägga mig så kom jag på att pappa skulle tvätta senare så jag började byta sängkläder och när jag stod där och höll på med kuddfodralet så får jag en stark känsla av att någon tittar på mig. Utan att tänka på det så höll jag nästan på att säga ut högt till dörröppningen "sluta kolla du skrämmer mig" men stoppade precis innan. Men i stället så fortsatte jag sköta mitt och hoppadess på så vis att (mannen?) skulle tappa intresset och sluta, medans jag hela tiden i huvudet sa till att han skulle sluta, när jag nästan var klar så hade hela känslan försvunnit. Vet någon vem det var eller varför han gjorde det, och om han är farlig? För om han är så får han inte stanna!

Hej Jessie! Jag kan inte uppfatta några sk "farliga energier". Det är ingen som vill framträda här och nu men jag känner spår av en manlig energi och får sagt att en man somm bott på platsen tidigare,brukar vara lite nyfiken och det är dennes närvaro du känner av. Jag tror det räcker med att du bara ber honom gå. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *