Är jag en siare?

I min fråga i "lite frågor om min släkt" angående mig. Så gissar jag på att jag har något i stil med "siar-egenskaper" som jag verkligen inte kan kontrollera och dessutom så kommer de endast i sömnen och alltid utan ett "budskap". Det var det jag menade när jag beskrev vad jag hade drömt som sedan hände på sommaren. Det har hänt flera gånger. Jag drömde t.ex. att jag satt på en fest och snackade med personer jag inte ens kände eller hade sett. Lite senare nu i somras så satt jag där och pratade med dem. Det händer alltid i minutersförlopp, det vill säga, aldrig endast i några sekunder. Utan jag ser allting ske framför mig utan att ens påverka det i några minuter. Det enda som händer är att folk ser att jag blir helt tyst och tittar mig omkring. Och då berättar jag och hör själv att det låter lite knäppt. Är det något som jag är lite öppen för? Det vill säga, är jag något av en siare?

Hej Natalie! Jag ska sammanfatta lite information åt dig: "Siare eller sierska (även spågubbe, spågumma) är en person som påstår sig kunna se framtiden/ödet. En sierska/siare använder sig ibland av någon form av divination för att försöka förutsäga framtiden Divination eller spådomskonst innefattar olika metoder där utövaren anser sig vinna kunskap via paranormala vägar. Det kan handla om att se in i framtiden, finna borttappade ägodelar eller ta reda på de högre makternas vilja. Olika metoder har använts av utövarna. Bland annat kaffesump, djurs inälvor och kristallklot har antagits rymma information om framtiden. Olika former av spel, tärningar, kastade benknotor och inte minst tarotkort har också använts."(citat från Wikipedia) Ytterligare förklaringar och info kan du hitta på följande länk: http://paranormal.se/topic/klarvoajans.html Jag känner att du är öppen men jag vill att du genom din intuition ska själv komma fram till vad du är och vilken förmåga du har. Det är nämligen viktigt att du känner "ja men detta är ju jag,ja detta kan jag" så pusselbitar faller på plats,istället för att jag säjer så här eller såhär är det. Du har svaret inom dig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *