Min mormor och morfars hus

Hos min mormor och morfar spökar det. Dom vet om det själva men störs inte av det. Min mamma som bodde hos dom när hon var mindre. Hon berättade för mig att hennes farmor hade sovit över hos hennes son. (min morfar alltså) Hon va rätt gammal men ändå pigg. Hon hade sovit i en säng på övervåningen, Hon hade plösligt vaknat och satt sig upp i sängen. Då hade hon blivit slagen i ryggen 3 ggr, hårt. Dan efter skulle hon åka hem. På perrongen berättade hon för min mamma vad hon hade varit med om under natten. Det läskiga var att hon dog 3 dar efter den natten då hon vakna av 3 slag i ryggen. Då berättade min mamma för resten av släkten vad hon hade berättat. Jag har alltid en obehaglig känsla av att jag inte är ensam i det huset. Min morfar har också sett en kvinna i 1800-tals kläder (huset är mkt gammalt) stå och titta på honom. Hon log. Då var han i samma rum som min mammas farmor sov i. Morfar har även berättat att han satt på nedervåningen i köket och löst korsord (haha, favoritsysslesättningen) och han hade hört "mormor" (vars favoritsysselsättning verkar vara städning, för hon städar hela tiden) städa på övervåningen. Plockat bland saker men hon hade varit väldigt högljudd. Morfar tänkte inte mer på det. Plötsligt stiger mormor in genom ytterdörren. I samma stund slutade oväsendet på övervåningen. Så mormor hade inte varit på övervåningen… Jag tror absolut att historierna är sanna för morfar talar alltid sanning och jag ser ingen orsak till varför min mamma skulle hitta på en sån sak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *