Är jag ett medium?

Hej! Jag har en undran om jag är ett medium, för jag är aldrig ensam, det känns som om nån vakar över mig och vissa nätter när jag vaknar så ritar jag upp bilder i huvudet som jag känner igen samma dag, har även haft ryckningar när jag känner igen bilderna. En sak som jag tycker var riktigt läskigt- jag var ute och gick då jag såg en man och hans hund och frågade ifall man fick klappa och mannen han sa på ett ungefär: nä tyvärr min hund är lite opålitlig. Sen när jag hörde en kompis ropa vände jag mig om, och ropa tillbaka vänta, sen när jag vände mig om igen var mannen ej där. Jag frågade min kompis ifall hon hade sett vart han gått, men hon avbröt mig och frågade ifall jag var galen eftersom jag paratade med mej själv. Jag vill snabbt ha ett svar för jag är fortfarande rädd för vad som hände.

Hej Mimmi! Det jag upplever är att du är väldigt "känslig".Dvs mottaglig för intryck även det som sker i andra svärer.Detta kan du utveckla till en mer kontrollerad öppenhet eller medialt och vi ska kalla det så. Du har öppenheten att se en ande mitt på ljusa dagen.Och kan i det ögonblicket inte riktigt skilja på om du såg en levande människa eller en ande.Jag tror du haft detta så länge så du inte tänkt på det dvs att du tar för givet att andra tex kompisar/föräldrar ser det du ser.Det är så naturligt för dig. Antingen kan du välja att utveckla detta för att kunna hjälpa dessa som visar sig för dig eller att "stänga av". Jag kan tyvvärr inte bekräfta berättelsen om mannen med hunden då han inte är kvar där och jag då inte kan länka till honom.Han var ovanligt "verklig" av det jag ser så jag kan inte svara på om det var en ande eller människa.Jag får inga svar. Men fundera istället om du haft flera möten med sådana du trott var levande.Det kan vara intressant att tänka över en stund.Däri ligger svaret om vad du själv tror.Är du medial eller inte?Den frågan kan du då svara på själv.Jag tror du redan vet svaret i ditt hjärta.Och rädd behöver du inte vara.Lycka till ! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *