Är jag galen eller synsk?

Hej. Har en fråga angående mitt och min före detta flickväns hus. Hemma hos mig är jag aldrig ensam, ens när jag ÄR helt ensam, om du förstår vad jag menar. Det känns aldrig som om jag är utan mänsklig närvaro. Huset jag bor i är gammalt. Det äldsta köpebrevet är daterat till 1700talet och är underskrivet av en viss Anna. Ibland får jag känslan av att Anna tittar på mig från under trappan, ibland att hon står brevid min säng och ser på mig. Ett medium sade till mig en gång att jag var medial, men jag tror bara jag är nojjig. Sen hade jag en fråga angående att bli besatt. När jag var tillsammans med mitt ex hände det vid flera tilfällen att jag började se rött och blev arg och upprörd. I efterhand, oftast när jag lämnat huset, insåg jag att det inte fanns anledning och att jag kämpat för åsikter jag inte har och blivit arg utan orsak. Är jag scizofren eller blir jag påverkad/besatt av något annat? Har ingen känsla av namn eller något i det här fallet. Tacksam för svar!

Hej Robin! Nej det är inte så konstigt att du inte känner dig ensam för det är du ju inte. I huset finns flera generationer som bott med mycket historia och det du känner av är bla "minnesavtryck" från andra människor som upplevt och bott där. Det är mycket "historia" huset som satt avtryck och energier. Dessutom besöker flera av de som bott och även dött där, huset för att de trivdes där och av andra orsaker. Och att du känner av "Husets första fru" är inte heller konstigt speciellt då vill se vad som händer under historiens gång.Hon håller än idag ordning på saker och ting.Och mycket tack vare hennes varningar och påminnelser(till andra som bott där) har huset hållits i så gott skick så länge. Du är motaglig för energier och känner närvaro från andar och energier och den "gåvan" blir förstärkt när du under längre tid befinner dig på platser med andar och aktivitet. Men skulle du vara på en plats eller i ett hus där det är lugnare skulle du även "glömma" och inte heller se eller känna.Du är så att säja anpassningsbar beroende på var du är och vad du har omkring dig. Hade du blivit besatt hade du för det första inte ens funderat över om du har varit/är det samt att fenomenen/personlighetsförändringen ter sig på andra sätt. Däremot kan du ha blivit påverkad av de energier som finns runt ditt ex eller som blir när ni två möts. En annan kanske inte skulle reagera på hennes energier men för dig blir det "bara för mycket" och du reagerar med att "se rött" och upplever att du blir "bortkollrad i ditt tänk" vilket gör dig än mer iriterad, sedan när du lämnar hennes närvaro så fattar du inte varför du blev så galet arg eller var din egentliga åsikt tog vägen. Era energier passar helt enkelt inte ihop. Jag ser varken att du är besatt eller scitzofren utan helt enkelt väldigt känslig för energier dels från andar och från levande människor. Och när du möter fel energi från en människa reagerar du som du gör/beskriver. Och nu när du är medveten om detta kan du "träna" dig på att hålla focus och kontroll på dina tankar och humör när du vet att du ska möta männiksor du kan reagera så på. Av egna erfarenheter vet jag att det går att träna bort även om det tar tid. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *