Är jag lite medial?

Hej! Jag undrar om jag är medial eller har lite av "gåvan"? Jag kan "känna" på mig att platser är hemsökta, och även om något ska ske inom kort. Jag vet att jag även kan "läsa av" människor jag möter om jag "öppnar" mig och jag har väldigt sällan fel i det jag kan berätta om dom (även totala främlingar). Jag kan även känna deras sinnestämmimgar och hur den skiftar. Min mormor har ngt av gåvan. Det har hon alltid haft och min mor misstänker att även hon har den. Min syster har alltid haft en speciell hand med djur. Kan det vara så att jag har gåvan eller känner jag av sånt här bara för att jag så gärna vill ha något av den? Mvh Johanna

Hej Johanna! Ja du har de förutsättningar som behövs för att kunna utvecklas till ett medium. Du behöver lära dig tro på dig själv.Lita på dina sinnen.Lära känna dina olika sinnen dvs seendet,hörsel,känsel och även smak och lukt. Har du läst några böcker av ett välkänt duktigt medium som heter Sylvia Browne?Gör det!Hon har flera böcker man kan köpa på en vanlig bokhandel.Och där får du mycket bra råd och kunskap om medialitet,andra sidan,andar osv. Du kan även besöka ett medium som lär dig få kontakt med dina guider.Alltså inte vilka avlidna släktingar du har omkring sig utan som kan hjälpa dig med vilka som är dina personliga guider sedan födseln. Läs mycket böcker om andlighet!Sök dig till likasinnade!Gå kurser eller mindre utbildningar! Du har möjligheten att öppna upp ännu mer och i framtiden kunna hjälpa andra! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.