Är jag medial?

Jag verkar ha upplevt saker ingen annan upplever. I hela livet, alltså. Jag är ALDRIG NÅGONSIN ensam i mörka rum, ser skuggor, fyra eller fem. Alltså i hela mitt liv har jag sett någon människa i rummet, eller, snarare som en kroppsdel av en människa bara. I våran tvättstuga tillexempel, där känns det extra mycket, för våran katts ena kattunge dog därinne för några år sen. Ja jag BARA VET att det finns något där i luften liksom! Men vad? Om jag är inne på ett sjukhus kan jag se som en grå svart dimma i luften, känna vibbar i många rum.Jag behöver bara sätta in näsan genom dörren på sjukhuset så känner jag en doft som inte andra känner. Får fortfarande höra att jag bara inbillar mig, fantiserar, med mera. Trots att jag är så pass stor som jag är. I tvättstugan, för bara några dar sen, så pratade jag med min döda släkting, han sa att han tyckte om mig. Min katt kan verkligen få panik inne i våran tvättstuga och vägrade gå in där redan från den dagen hennes kattunge dött. Men, iallafall, min döda släkting, ja sa åt honom till slut att lämna huset. Det verkar som att han har gjort det, men nu känner jag nåt annat issället, något obehagligt. Men skönt ibland bara alltså. Har som en inre röst, som talar om för mig hur jag ska berätta och lösa saker. Inne på sjukhuset i Uppsala, där blir jag helt matt efter jag varit. Måste liksom sätta mig ner bara, och bara få vara i fred ett tag efteråt. Det är som om alla sjukas känslor går rakt in i mig ibland, jobbigt, kan stänga av det, men inte när jag själv är riktigt sjuk. Kan ibland få flashbacks, flera år tillbaka, första gången jag kände en slags närvaro var när jag bara var 2, 3 år. På ett sjukhus dessutom. Nu är jag 18, snart 19, och kan fortfarande känna så, verkligen starkt, starkare på vissa platser, lite svagare på andra. Om jag har åkt på typ influensan blir alla känningar dubbelt så starka. Medial? Hjälp!

Hej Emmah! Jag vill börja med att säja att det faktiskt finns de som upplever saker som du.Du har verkligen en stark känsla för närvaro och framförallt energier.Både energier av positiv och negativ art. Det du behöver lära dig är att balansera dina chackran så du inte släpper ut och frmförallt in alla intryck som forsar fram över dig.Att råka ut för detta kan göra att man blir fullständigt utmattad både fysiskt och psykiskt! Jag är säker på att du kan känna i en persons närvaro om denne tar eller ger energier.För dig är det viktigt att omge dig med vänner som är stabila och sådana som ger energi samtidigt som du behöver lära dig att inte ta energi av andra.Detta gör du nog inte medvetet utan helt enkelt för att du inte vet om det. Är man en människa som är känslig för energier så är tex ett sjukhus en mycket jobbig plats att vara på där det flödar av energier av både sådana som ska dö,sådana som är upprörda,sorgsna,deppiga även glädje hopp osv.Ja ett enda virrvarr av energier. Likaså kan stormarknader,skolor osv vara en jobbig plats för dem som är väldigt energikännande. Du har även förmågan att se både positiva och mer negativa andar/väsen och känna deras energier,vilket blir mycket "jojo upp och ner" och stressande för dig. Mitt råd till dig är ta en sak i taget och att genom tex böcker om energier och chackran lära dig kontrollera ditt motagande/utsläppande av energier. Och vidare kanske läsa böcker av Sylvia Browne för att lära dig känna energiskillnad på ljusa och mörka energier och även lära dig hur du ska skydda dig. Detta är en process du behöver gå igenom,vissa val du behöver göra och det kan kännas som en enda röra men ge inte upp för får du bara ordning på din öppenhet kommer du att landa och sedan även kunna hjälpa andra. Du kan även söka upp ett seriöst medium med inriktning på energier/healing och chackran som kan hjälpa dig lära känna DINA chackran och få kontroll över flödet.Det här kommer du fixa!Hör av dig om det är något du funderar över! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *