Gammelfarmor och släkten.

Hej! Jag har en stor släkt mest på min pappas sida. De flesta av dom är synska.Kan höra, se eller känna spöken och veta vad som kommer hända. Och nu är det så att båda mina föräldrar är synska. Min pappa är lite mer. Min gammelfarmor SÅG spöken hela tiden. Min pappa KÄNNER spöken, Samt min farmor. Vi var på midsommar-fest häromdagen, Det finns ett hus där. Där ett spöke antagligen inte velat gå i frid så han/hon bor kvar i huset. Huset står tomt. Inga katter går in där. Jag och några andra gick in där och kollade. Sen filmade jag och såg något gå förbi väldigt snabbt. Men det kom inte med på filmen.Jag mådde inte så bra och ställde mig lite längre bort ifrån huset. Jag tyckte jag såg något därinne. Så jag tittade väldigt mycket där. Och då såg jag en gammal människa, Man såg inte om det var en tjej eller kille för det liknade båda två. Och hon/han tittade förväntansfullt upp i taket. hon/han satt ned. Nu har jag en fråga. Tror ni att jag har fått förmågan? Ps. Jag förutspår saker so mhänder varje dag, Flera gånger om!

Hej Johanna! Jag tycker du har besvarat på frågan själv.Om medialitet finns i din släkt så är chansen stor att du har detta själv.Jag tycker du istället ska prata med dina föräldrar och släkt om saken så kan ni säkert reda ut dina tankar och frågor tillsammans. Men är det en bekräftelse du behöver få så svar JA du har förmågan att se men också känna andars närvaro.Jag tror också du kan känna deras närvaro genom att du blir lite yr och illamående,speciellt när det gäller andar som inte varit på andra sidan och vänt. Detta uppmuntrar jag dig att utveckla.Dvs att kunna känna skillnaden till vilka andar som behöver hjälp att gå vidare och vilka som gjort det.Tänk på det.Men du måste själv bestämma hur du vill att din medialitet ska utvecklas.Ännu är du ju ung.Lycka till! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *