Är min farfar besviken på mig?

Hej kan du se ifall min farfar är besviken på mig? Hade inte så bra kontakt innan han dog och jag känner mig så dum. Han har inte en hälsning till mig? Är han med min pappa och farmor där uppe? tacksam för svar mvh jhill

Hej! Snälla du det finns absolut ingen anledning för dig att gå omkring med dåligt samvete eller känna dig dum! Det finns ingen som helst besvikelse från din farfar gentemot dig utan bara förståelse och kärlek! Han uppmanar dig att fortsätta gå din egna väg och våga var den du är!Forsättta vara "speciell på ditt egna vis" och inte låta andra påverka dig att vara någon du inte är eller vill vara. Det finns inget att vara besviken på ! Din farfar kommer oavsett alltid att finnas vid din sida de gånger du känner dig hopplöst ensam eller ledssen då hans kärlek från andra sidan är gränslös. Han är med övriga anhöriga och nära vänner och släktingar på andra sidan och det finns även djur vid hans sida. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *