Min pappa.

Hej Kan du se ifall min pappa har det bra på andra sidan? undrar varför han lämnade oss så tidigt varför ville han inte fortsätta leva med oss? tacksam för svar mvh jhill

Hej! Din pappa är på andra sidan och jag får inte kontakt med honom då han av anledningar jag inte får svar på befinner sig på sk "vila" dvs en plats där han blir omhändertagen av ljusväsen för att läka och få lugn och ro. Däremot framträder en äldre man som verkar vara din farfar som visar att allt är i sin ordning och det finns inget att oroa sig över. Jag kan inte svara på varför han som du utrycker "inte ville fortsätta leva" men jag förstår att vad det än är som nu hänt så är det orsaken till att han är "i vila"(kan liknas vid ett mänskligt hälsohem där man får återhämtning och vila och blir omhändertagen). Jag förstår att du har många frågor och funderingar och att din saknad är stor men det är mycket möjligt att du kan få svar på dina funderingar längre fram. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *