Är min katt kvar?

Jag vet ju att man får fråga här. Och ingen vet svaret på min fråga så ni är de ända som kan ge mig svar nu. Min fråga är : Min katt dog för några månader sen. Och jag hade ett favorit nummer, Nummer 8. Och Min katt dog 18.8 Så kan det betyda något? För det andra: jag tycker att jag hör hans jamande om nätterna. Och innan jag ska lägga mej. Är han kvar? Vill han visa något?

Hej Olivia! Jag kan inte se något samband med din favoritsiffra och tiden din katt dog.Kanske att han var en favoritkatt till dig och ville "hedra dig" med att välja dödstund med din favoritsiffra.Djur är så ruskit mycket mer mevetna än vi förstår så vi kan inte alltid förstå eller förklara varför de gör på ett visst sätt. Som svar på din andra fråga.Ja du har vid några tillfällen hört ett jamande som kommer av hans energier.Alltså där du bor så finns det fortfarande "minnesavtryck" efter din katt men katten i sig är som en kattande där han ska vara på kattersvis på andra sidan. Dessa ljudfenomen kommer med tiden försvinna.Om du vill känna lite lugn i hjärtat så kan du ta något föremål,kanske en leksak eller något du vet att han använde och hålla i den för att sk "länka "till honom och sända" Ljus och Kärlek och tacka för den tid ni hade tillsammans". Djur som är på andra sidan brukar inte "vilja" saker utan är mer inställda på att fortsätta sitt nya liv men de kan ibland göra besök till sin ägare för att visa "jag finns kvar och väntar på dig" när du kommer tillandra sidan och för att visa att de uppskattade och älskade sin ägare. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *