Är min mamma hos mig?

Hej jag heter jenny och är 32 år och det känns som min mamma finns här hos mig skulle vilja veta detta. Hon gick bort när jag var år, hon dog i cancer.

Hej Jenny! Trots sin svåra sjukdom var din mamma en mycket trygg människa och tack vare detta lyckades hon förbereda sig väl under sjukdomstiden och tog sig till andra sidan direkt.Jag ser henne som en mycket stolt och vacker kvinna och hon är lycklig i sitt nuvarnade tillstånd.Hon är full av livlighet och ödmjukhet inför det liv hon hade som människa och förstår att hon lämnade sorg efter sig.Men du behöver förstå att hon nu är lycklig och fri.Hon brukar finnas vid din sida när du känner saknad och tomhet och när du har dina frågor du upplever att du aldrig fick riktigt svar på.Hon kommer alltid finnas för dig i tankar,drömmar och när du vänder din tanke mot dig.Hon kommer alltid se dig som "sin lilla flicka" och finnas där när du behöver känna hennes närvaro.Du kan bära henne med dig i närvaro av ett smycke hon ägt.Och hon kommer finnas där för dina barn. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *