Återkommande dröm

Hejsan Evy! Jag har en ständigt återkommande dröm. Det är att jag är någonstans, en för mig främmande plats – ändå lever jag där, i drömmen. Känslan av utanförskap är alltid väldigt stark. Det kan vara var som helst, det är min vistelseort och alltid känner jag mig som en "främmande fågel", jag hör inte dit.Vad beror detta på? Vill drömmen säga mig något? Är jag en särling som betraktas som udda av andra människor? Ser fram emot ditt svar. Kram och ljus, Susanne.

Hej Susanne! Det du drömmer om är ett minne från ett tidigare liv. Jag ser en by med låga trähus, leriga vägar och inte så stort. Du har varit en särling i deras ögon och jag tror du var krympling på något sätt-inget stort men tillräckligt för att de skulle tro det var Gudars straff till dig. Kram och ljus till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *