Avbild på Jesus

Hej! och tack för en väldigt bra sida (upptäckte den ganska nyligen). Sen en tid tillbaka har jag, pga personliga omständigheter, mått ganska dåligt. När jag hemma en dag, med stark förtvivlan över mitt liv, stod och duschade hände något som kom att chocka mig och som jag av bara tanken får gåshud av än idag. Jag har heller inte vågat berätta om den händelsen för någon… När jag med mina förvirrade känslor den dagen stod och duschade, så bad jag innerligt och djupt om något tecken, ja vad som helst, på att det fanns hopp för mig och att jag skulle hitta min plats här i livet någon dag. Vad som hände sen var *gåshud* att något fick min blick att starkt dras mot taket till duschen, som i sin tur haft fuktskador sen en tid tillbaka med tydliga mörka fläckar som resultat. Jag tittade och tittade i detta mönster av fuktfläckar, men även om jag inte med en gång förstod eller såg det jag senare skulle upptäcka, så var det något som fick mig att tänka till och som nästan bara SKULLE tvinga mig att leta vidare. Plötsligt kom känslan av att bekräftelsen som jag skulle leta efter skulle vara en avbild av Jesus (kanske för att jag själv är troende kristen), så jag blickade förstås vidare upp mot taket – men fortfarande inget resultat. Min övertygelse om att tecknet i form av en avbild blev starkare och till slut slog det mig att jag inte hade tittat från motsatt(!) håll under hela denna tid, och så fort jag vände mig om och tittade upp mot taket igen, kom så en otroligt tydlig avbild på det "traditionella" Jesusansiktet fram i dessa fuktfläckar, och ni kan ju gissa om jag stod där på min plats som förstenad. Jag började störttjura (tack och lov var jag ensam hemma då) och har sedan den dagen heller inte vågat berätta historien för någon anhörig, då jag är rädd för att ingen kommer tro mig. Jag kan, om ni vill, ta en bild på Jesusansiktet och skicka in den åt er så folk kan se det för sig själva. Men jag är som sagt fortfarande lite omtumlad över hela upplevelsen från den dagen då jag inte riktigt vet hur man ska tolka sådana saker. Tack på förhand! Mvh Daniel

Hej Danne! Jag måste säja att jag tycker din upplevlse är jättebra arr du delar med dig av och det finns nog många som haft liknande upplevelser(vad jag har erfarenhet av) men inte tycker att det passar att berätta i sammanhanget "spökwebben" och det vi normalt diskuterar här. För många är det svårt att förena,som i detta fall tron på Jesus,eller att vara starkt troende/kristen med tex medialitet och andra paranomala fenomen och olika sk andliga upplevelser. Detta beroende på bla det som finns skrivet i bibeln om ocultism och trolldom,kontakt med andar osv,som bibeln fullständigt avråder från pga att möjligheterna att bli lurad är så stora. Samt att olika sekter/vissa kyrkosamfund, går ut med en fördömmande attityd att detta inte går att förena alls eller är rent av "synd". Jag har personliga erfarenheter av hur svårt det är att vara starkt troende och samtidigt vara medial. Detta skapade under många år en fullständig konflikt för mig och jag sökte mig till olika religösa samfund för att få svar på mina frågor. För andra som inte är insatta i " strikt religöst tänk" kan det vara svårt att förstå den fruktansvärda ångest som kommer av att vara både medial och troende då man får lära sig att det är "fel"(av människorna i samfunden) och ibland får man höra ännu värre saker… Där för många år sedan i mitt desperata läge då livet kändes fullständigt meningslöst bad jag,som du om tecken om vad jag skulle göra,vilken väg jag skulle gå. Jag kände mig som eländeseländesmänniska.En stark konflikt i min tro och för den jag var/är. Detta möte förändrade mitt liv och jag har inte upplevt det varken förr eller senare och än i dag när jag tänker på denna händelse så liknar det ingenting annat jag upplevt…(Detta möte fick mig också att förstå att det handlar om HUR man använder tex sin medialitet.Själviska syften eller för att hjälpa andra,det gör skillnad.Samt vilka metoder man använder och vilka väsen man åkallar…bla) Denna "person" fångade upp mig mitt i en mardröm och visade sig sedan fullt synlig tillsammans med en form av änglar?.Jag har aldrig mött så mycket kärlek i hela mitt liv,aldrig upplevt samma känsla av lättnad,förståelse,tolerans,ödmjukhet då denne kramade om mig,såg mig rakt i ögonen och sa: "Jag är den Far du aldrig haft.Jag ger dig livet åter.Följ nu den väg som du ska gå och var stolt över den du är och jag ska följa dig och alltid finnas vid din sida om du bara ropar mitt namn". Sedan försvann allt och jag fick ett "psykbryt" av LÄTTNAD! Sedan får andra religösa fanatiker tycka vad de vill! men min upplevelse kan INGEN ta ifrån mig eller smutsa ner som mindre viktig än någon annans!!! Att jag berättar detta för dig är för att du ska förstå att din upplevelse är viktig för DIG(hur konstigt det än kan låta i andras ögon).Då det inte är så vanligt att vi tar upp om "Jesus" i sammanhang i spökwebben.(eftersom man lätt då kommer att tänka på den bild av Jesus som religösa fanatiker målar upp) Men jag kan konstatera ett faktum när det tex gäller utdrivning eller omhändertagande av riktig ruggiga mörkerväsen(det religion kallar demoner och onda andar,eller egentligen när det är negativa energier av ickemänsklig art)så är det alltid till antingen "Jesus" eller Heliga Änglar(tex Ärkeängeln Michael som är en "försvarare"),eller både,Inför den Högste Skapargudens Ansikte och som jag(och flera inom mitt område) överlämnar sådana tex hemsökta hus/platser pga faran av att själv "utmana" dem. Och faktum kan konstateras att det är endast då jag får effektiv hjälp.Detta är oftast inget som "pratas högt om" vilka man EGENTLIGEN använder sig av vid typ ren "exorcism".Men så är det.Detta är dock sällsynt,men förekommer. Alla har vi våra egna vägar att gå och egna "uppenbarelser" eller upplevelser och det har ingen rättt att dömma,bedömma,eller ta ifrån oss. Du fick din personliga upplevelse för att förstå att du inte är ensam och att det finns "en värld där uppe" som bryr sig om även dig även om det nu blev en bild i form av "Jesus" istället för något annat som det också kunde ha blivit. Eftersom du är starkt troende verkar detta vara det mest naturliga för dig för att du ska reagera och förstå.Inget konstigt med det alls! Sedan är det upp till dig själv hur du vill använda upplevelsen eller gå vidare,vilken inrikting du vill välja,vilken tro du vill välja eller vilket samfund du känner dig dragen till. Var och ens tro är högst personlig och är mellan den enskilde individen och "Den Allsmäktige",Gud,"Ljuset" eller vad vi nu väljer att kalla det. Det vore intressant att se bilden(även fast det känns lite personligt).Du kan skicka in den som en kopia till sidan för bilder så publiceras den där. Vill bara tillägga att även om det inte funnits en bild så är det fortfarande själva upplevelsen som är viktig(i andra fall har det varit så att det bara är personen som har upplevelsen, som ser bilden på tex en vägg). I ditt fall handlar det ju ändå om själva upplevelsen ,dina känslor och tankar och hur du nu väljer att använda denna upplevelse till att förändra ditt liv och kanske byta inrikting av olika val-så du blir lycklig igen! Tack för att du delade med om denna upplevelse då den var både personlig och intressant!(och jag passade på att skriva lite just inom detta ämnesområde nu när tillfälle gavs.) Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *