Avbild på Jesus

Hej och tack för en väldigt bra sida (upptäckte den ganska nyligen). Sen en tid tillbaka har jag, pga personliga omständigheter, mått ganska dåligt. När jag hemma en dag, med stark förtvivlan över mitt liv, stod och duschade hände något som kom att chocka mig och som jag av bara tanken får gåshud av än idag. Jag har heller inte vågat berätta om den händelsen för någon… När jag med mina förvirrade känslor den dagen stod och duschade, så bad jag innerligt och djupt om något tecken, ja vad som helst, på att det fanns hopp för mig och att jag skulle hitta min plats här i livet någon dag. Vad som hände sen var *gåshud* att något fick min blick att starkt dras till taket till duschen, som i sin tur haft fuktskador sen en tid tillbaka med tydliga mörka fläckar som resultat. Jag tittade och tittade i detta mönster av fuktfläckar, men även om jag inte med en gång förstod eller såg det jag senare skulle upptäcka, så var det något som fick mig att tänka till och som nästan bara SKULLE tvinga mig att leta vidare. Plötsligt kom känslan av att bekräftelsen som jag skulle leta efter skulle vara en avbild av Jesus (kanske för att jag själv är troende kristen), så jag blickade förstås vidare upp mot taket – men fortfarande inget resultat. Min övertygelse om att tecknet i form av en avbild blev starkare och till slut slog det mig att jag inte hade tittat från motsatt(!) håll under hela denna tid, och så fort jag vände mig om och tittade upp mot taket igen, kom så en otroligt tydlig avbild på det "traditionella" Jesusansiktet fram i dessa fuktfläckar, och ni kan ju gissa om jag stod där på min plats som förstenad. Jag började störttjura (tack och lov var jag ensam hemma då) och har sedan den dagen heller inte vågat berätta historien för någon anhörig, då jag är rädd för att ingen kommer tro mig. Jag kan, om ni vill, ta en bild på Jesusansiktet och skicka in den åt er så folk kan se det för sig själva. Men jag är som sagt fortfarande lite omtumlad över hela upplevelsen från den dagen då jag inte riktigt vet hur man ska tolka sådana saker. Tack på förhand! Mvh Daniel

Hej Danne! Denna fråga kom in dubbelt, och är ingående besvarad! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *