Barn?- Fråga besvarad 2014-02-13

Hejsan.

Jag är en 26 årig tjej som väldigt gärna skulle vilja ha ett barn till( Har en liten dotter) och nu undrar jag om du kan se några barn för mig och maken inom det närmaste och om det i så fall är en liten tjej eller kille?

Kram och Tack på förhand /H

★  Fråga besvarad 2014-02-13

Hej !

Normalt sett brukar jag undvika att svara på den här typen av insända frågor för förutsäga och sia om framtida händelser då det  inte riktigt är mitt område. Tid och det vi uppfattar som framtid ändras hela tiden och påverkas av våra val. Varje gång vi gör ett nytt medvetet eller omedvetet val så förändras vår tidlinje och därmed vår framtid. Varje gång vi tänker en tanke eller säjer något eller om vi väljer att inte säja något så har vi gjort ett val och detta kan som ringar på vattnet förändra skeenden totalt.

Så det jag ser idag  kring dig och ditt liv kan se helt annorlunda ut i morgon därför att du under dagen  idag har gjort några val som förändrar allt jag ser här och nu. Därför är detta att sia  om barn och vardagliga framtidshändelser mycket svårt att lyckas med fullständigt, även om det finns de som har en viss förmåga att klara av det till viss del vad gäller vissa saker.

Men som utgångsläget är av det jag ser idag, här och nu, och  om jag utgår från det  jag ser som olika möjligheter och förutser de olika möjliga händelse förloppen så ser jag mer husdjur som hundar och katter än barn…;) Jag ser hur din lilla familj drygas ut med husdjur som nya familjemedlemmar.

Och jag uppfattar att det finns förutsättningar för att det inom två år kommer att födas en dotter och inom sex år en son. Tre barn allt som allt. Och så förstås några fler husdjur…

Funderat att flytta ut på landet? och leva ett mer fritt liv nära till naturen.

 

Det är nog det jag kan ge som svar idag.

Lycka till och sköt om dig!

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

 ~Your dream doesn’t have an expiration date.

Take a deep breath and try again. ~

~♥ ~

~Rules for Happiness:

something to do,

someone to love,

something to hope for.~

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *