Försvunna filmer- Fråga besvarad 2014-02-13

Hej EeWeeM!
Tack för alla tidigare svar, det märks att du kan din sak! 🙂
Vet att försvunna saker inte är din “starka” sida men jag har inget att förlora med att fråga dig i alla fall.

I vår förra lgh var det ibland lite orolig energi, inget hotfullt men ändå lite oro så jag skulle vilja veta om det möjligen följde med oss när vi flyttade från lgh vi hade innan för där var det oro samt så försvann saker men jag hittade nästan alltid det igen om än på helt andra ställen än där de skulle vara.
Det upphörde när jag helt enkelt sa rakt ut i luften att i detta hemmet så tar vi ingenting utan att fråga om lov först så var nu snälla och lägg/sätt tillbaka det du/ni har tagit, och sen tackade jag för det och det hjälpte.
Vem eller vilka de var vet jag inte men det hade varit kul att veta om det går.
MEN så till min aktuella fråga. i vår förra lgh som vi bodde i för 1 år sedan försvann en massa DVD filmer för oss, de vi lånade ut fick vi alltid tillbaka men en del förblev spårlöst försvunna, så jag gjorde samma sak igen att jag sa att man frågar om lov osv men denna gången fungerade det inte.
I bland när jag kom hem så fick jag en känsla av att någon varit inne i vår lägenhet men jag kunde aldrig få några bevis för det eller vem det skulle kunna ha varit.

Så kan du möjligen svara på vart våra filmer tagit vägen och eventuellt. kanske vem/vilka som har “hälsat” på som jag bara har känt men ej kunnat se.
Jag har många gånger känt mig iakttagen men har aldrig känt rädsla för det jag känt men ej kunnat se, har kanske lite att göra med att jag är uppvuxen med en mamma som både såg och visste det ingen annan visste och vi två kunde ensamma prata mycket om detta för jag beundrade henne och önskade att få bli som hon.

Hoppas att du kan ge mig något svar i detta förvirrande mail.

Tusen tack på förhand.

Kramiss 🙂

★  Fråga besvarad 2014-02-13

Hej

Och tack för dina vänliga ord. Jag har lite svårt att ta  till mig “beröm “då jag känner att det är nödvändigt för  mig att hålla mig  ödmjuk till hela situationen  som har med frågespalten och spök webben att göra.   Jag kan bara hoppas  att mina svar kan  uppskattas av den som sänder in sin fråga och  och att ni som sänder in era frågor känner att jag gör mitt bästa i att svara så gott jag kan och i bästa fall kanske jag kan hjälpa någon  som är i behov av hjälp eller stöd även… om jag  oftast aldrig får reda på det jag har skrivit  som svar har hjälpt på något sätt eller  om det på något sätt  ens stämde. Jag får utgå från att tystnad är lika med , att det  jag svarat har varit till någon nytta 😉

Men jag är inte ensam när jag svarar  medialt  på de frågor jag läser och som kommer in till frågespalten. Jag omger mig med krafter och väsen som hjälper mig att finna de bästa svaren i olika frågor och det är som en andlig familj runt mig som har olika funktioner och olika områden som var och en ansvarar för och på bästa sätt hjälper mig och fungerar som emanationer och förstärker min egen medialitet då det annars skulle bli mycket svårt att svara medialt på distans via dator.

Etern är så full av intryck och störningar och genomströmmas av otroliga mängder information och när jag medialt försöker att ta mig förbi denna otroliga vägg av media information så skulle det vara mycket svårt utan min andliga familj som hjälper mig. Vad många inte tänker på är att etern med all tv, media, radio och all internet information för att inte tala om all information som dagligen strömmar på olika frekvenser från våra satelliter på olika frekvenser… vad många inte tänker på att detta har kommit till sådana mängder information att det skapat en egen dimension… En dimension med avtryck av den ständiga informationsflödet som pågår i etern från oss människor. Tv media radio mobil,internet wifi film musik… allt detta har samlats i en egen dimension och som försvårar för den mer medvetet mediale att tolka information då faktum är att det som höres eller som kommer som information kan vara något som fångas upp från denna nya dimension som bara blir tätare och tätare och varje dag samlar mer och mer information.

Då kan det vara bra att som medial ha ett andligt nätverk runt sig med andliga väsen som kan avskilja och hjälpa en att avgöra vad som är vad. Vad är information från en film … vad är information från ett annat liv från en människa … vad är information från ett parallellt universum… vad är information som kommer från döda anhöriga…. Det finns många saker att tänka på som medveten multidimensionell medial ande – människa som söker svar kring andra människor, levande som döda. Och mitt i allt detta så ska man försöka vara skeptisk mot sig själv och allt som cirkulerar som svar i etern omkring oss.

Nu var detta inte något som du direkt frågade om men jag känner att det ändå hör in lite grann i din frågeställning kring när du frågar mig om försvunna saker. Det är nog mer så att jag är lat… 😉 och känner att det tar energi att spåra saker eller föremål som inte är av levande materia och har en själ som andas. 

Men det intressanta i det du frågar är att jag kan “spola bandet bakåt” och uppfatta att det nog är mer mänsklig levande närvaro som haft för mycket ha begär efter andras saker än något spöke. Jag kan se och uppfatta energispår av en ung man som på något sätt har tillgång till familjen eller kunde komma och gå. Jag kan inte få några namn och jag kan heller inte se något utseende utan det är mer en känsla och en skuggbild som spelas upp  av en situation som visar hur en person släntrar in i ett rum och stannar framför en slags smalare bok hylla som fanns på höger sida om en tv och jag kan se hur denna unga man liksom drar med fingrarna över fodral av plast och det ser ut som cd fodral eller kan vara dvd fodral. Jag kan också se hur han sedan ser sig om och drar ut ett fodral och liksom studerar det samtidigt som han pratar högt med någon i ett annat rum och svaren kommer från en kvinnlig röst i ett rum som ska finnas på höger sida av detta rum med tv.

Och sedan kan jag uppfatta hur han snabbt stoppar fodralet innan för byxlinningen och drar ner huvtröjan igen och rättar till byxorna för att sedan gå ut i det rummet den kvinnliga rösten kommer ifrån som känns som ett kök. Och där sätter han sig på en stol och pratar med kvinnan som verkar  den som bor där och då är det antagligen dig jag känner av.

Det är som någon tryckte på en bandspelare och ett händelse förlopp spelas upp hur det gick till vid ett tillfälle. Det är alltså inget spöke det handlar om utan någon du känner som på detta sätt ansett sig ” jag ska bara låna” och en person som verkar ha haft kluvna tankar inför vad han gör… personen verkar intala sig att han ska lämna tillbaka det han “lånat” men… det verkar mer som att hans tankar avspeglar saker att sälja.  Att han säljer det vidare för att få pengar för egen del och möjligt missbruk av något slag. Spelmissbruk?

Jag släpper denna situation som mina andliga väsen hjälper mig att se som svar kring din fråga om dina försvunna dvd.  Jag har ingen aning om detta ger dig något svar på just den frågan men det är vad jag får fram kring det. Du får fundera på om detta är något du kan relatera till.

Jag känner att det får räcka som svar för idag.

Sköt om dig!

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *