Barnen och fotografier.

Hej Undrar lite om du kan hjälpa mig att få lite svar. Nästan varje gång jag fotar mina barn, oftast hemma i vår lägenhet men även hos andra, dyker det upp stora och små "bollar" eller "ringar" ovanför eller nära barnen. Trodde först att det va nåt skräp på linsen men det är på olika ställen och olika kameror. Dessa bollar eller ringar är olika stora och olika skarpa, vissa är väldigt ljusa och markerade medans andra är mer matta och vissa är inte så ljusa i mitten men med väldigt ljusa och markerade kanter. Är det något övernaturligt fenomen som jag lyckas fånga på bild gång på gång och vad/ vem är det i så fall? Varken jag eller någon annan upplever nåt obehag i vår närhet. Hoppas på svar Mvh Sara

Hej Sara! Du behöver inte bekymra dig! Det du ser är barnens beskyddare, små änglar och älvor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *