Katt hjälp

Hej! Tack för dina svar, om den stora hemlösa kissen, jag försöker hjälpa. Kallar honom för Roger Moore. Jag har förstått att han känner sig trygg hos oss, men tyvärr kan jag inte behålla honom. utan försöker hitta hem till Roger. Mina tankar är nu detta. Kommer han att lida för mycket, genom att man tar honom till veterinären och kastrerar och vaccinerar honom. Det känns som om det kan bli ett stort trauma för honom. Och sen till råga på allt, få flytta till ett annat hem, om vi lyckas hitta ett åt honom. Jag vill inte utsätta honom för mer lidande. Mina tankar går då till att fundera på, att låta honom få frid, och få komma till katthimmlen. Jag blir så ledssen nu när jag skriver, men jag måste tänka på Rogers bästa. Kommer han att förstå mig, om jag tar det beslutet? Vet du någon annan lösning? Tack för att du finns! Massor av positiv energi skickar jag till dig! Kram Jessica

Hej jessica! Det finns ett hem för RM men du måste hitta det! De som är intresserade av honom bör komma till dig och träffa honom och det bästa vore om RM får bestämma familj och inte tvärtom. Han kommer att bli lite lessen men tala om för honom att han får välja och det kommer att lugna honom. Han är absolut värd en chans till! Tar tacksamt emot all energi du och RM skickar! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *