Behöver verkligen hjälp

Hej! har hela mitt liv varit synkbåde sett och hört,dethar inte varit någto problem för mig. men nu har min 10 åriga dotter börjat höra och det skrämmer henne så mycket att hon inte vågar sova själv. Det började med att hon trodde jag ropade på henne, vilket jag inte gjort. jag avfärdade med att inte gjort det och det tog inte lång stund innan hon var ut till mig och frågade igen. Nu för någon dagsdan kom hon igen men denna gång vardeten man som hade ropat på henne. Nu får det vara nog sa jag till mig själv, hur skall jag på bästa sätt förkklara för henne att det är okej utan att skrämma henne mer. Hurfår jag dem att sluta. jag har provat säga till dem, haft rökelser igång men det hjälper bara ett tag.Snälla Hjälp mig

Hej! Du måste vara ärlig och öppen mot din dotter och du har ett plus då du själv är medial. Förklara för henne och sedan är det dax att hjälpa personen i fråga över till andra sidan och där kommer din dotter in hon är huvudpersonen i det hela men du hjälper henne naturligtvis! Lägg skydd på er och ert hem innan ni hjälper tjejen över till andra sidan. Hon är envis och har fastnat för din dotter då din dotter liknar någon som tjejen har mist och söker. Jag har lite svårt att få fram namn men Lea kommer fram…någon ledtråd? Hör gärna av dig och berätta hur det gick med att få henne över till andra sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *