Besvaras gärna före mina andra frågor!!!

Hej EeWee. Först vill jag påpeka att jag vet att du har mycket att göra och att jag förstår det! Jo det är såhär att en kille här inne har gjort en läsning av mig och killens och min lägenhet här i bollnäs… Lite därför jag måste fråga dig. Det är nämligen så att han kunde se en kvinna 17-20 år här i lägeheten. Hon verkar inte ha funnits med länge då hennes energi inte är så stark här än. Hon står mest i köket och stirrar om nätterna säger han… Är det här ngt du kan se? och isf undrar jag vart hon kommit ifrån, om killen råkat plocka med henne från jobbet då han är väldigt medial som sagt och jobbar på ett gammal psyksjukhus??? (skulel förklara varför hon bara står och stirrar) Jag har blivit väldigt avstängd på sista tiden och har svårt att känna av henne! (om det stämmer) Vore jätte tacksam för svar!! Kram Carina

Hej Carina! Jag kan inte känna av denna energi här och nu men får sagt att hon följt med tillbaka dit hon ursprungeligen är platsbunden. Det verkar vara så att din kille har lätt att dra på sig energier från andra människor både sådant som finns runt levande människor och sådana som är andar. Din kille behöver lära sig sätta tydliga gränser då det annars är lätt att nya andar eller andar som egentligen hör hemma någonannanstans medvetet eller omedvetet följer honom hem. Detta är ett ganska vanligt "problem"för mediala och det är därför det är viktigt att man är medveten om att det kan bli så, och därför alltid är uppmärksam om man fått något som länkat sig fast och följer en hem så man antingen kan be den stanna direkt eller vi ett annat tillfälle "gå tillbaka med anden". Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *