Farmor och alla bokstäver och siffror-vad betyder de?

Hej Marie!! Jag hoppas verkligen att allt är väl med dig och att ärkeängeln Raphel kommer förbi dig med lite healing och lugn idag =) känns som att du oroar dig för något =) Pratade med en underbar kvinna idag och helt plötsligt dök min farmor upp hos henne. Hon hade lite hälsningar som jag hade lite svårt att tyda. Bland annat så gav hon bokstäverna C & D samt siffran 19. C tror jag är min faster, men är inte säker. D & 19 är jag säker på refererar till min bror. Hon gav även siffran 23 som jag tror är till mig. Innan hon gick (hon blev ombedd att gå eftersom han pratar extremt mkt & tog väldigt mkt energi, typiskt farmor haha) så lämnade hon bokstaven D eller P eller T. Jag tror det kan vara P då detta antigen refererar till min farfar (som oxå är på andra sidan) eller min kusin (dom heter likadant :)). Jag tror dessutom att min pappa har "känt" av henne eftersom han är väldigt mot allt "övernaturligt" men bad mig igår att fråga dig om henne =) Nu undrar jag om du kan få fram vad det var hon ville hälsa? Massor av kramar!

Hej Natte! "Herregud" jag blir alldeles trött och förvirrad av alla siffror och bokstäver hit och dit!!!!Känns bara som ett "onödigt pussel" istället för att "tala klarspråk". Om en ande/andesläkting/guide bara kommer med bokstäver eller siffror skulle jag aldrig orka lyssna….;) Kort ch gott så får jag sagt att hon bara ville tala om att alla som avlidit i er släkt nu är på plats där alla ska vara och att alla mår bra och har träffats i livet efter detta. Att saker och siutationer och missförstånd,som de haft sinsemllan är utredda och uppklarade,glömda och att de nu gått vidare. Jag får sagt att hon är väldigt krävande och "inte ger sig i första taget" men har problem med att vara tydligt i sitt tal från andra sidan och inte riktigt har fått klart för sig hur hon kan använda symboler och bilder samt "tanketal" för att kunna kommunicera och därför blir det jobbigt för henne och jobbigt för mottagaren dvs energikrävande. Det handlar om att hon har svårt att ställa sig i rätt energiläge för att kunna kommunicera tydligt, men det kommer hon lära sig med tiden. Jag har nu inte bjudit in henne här och nu utan får detta sagt från min guide som får vara budbärare och via mitt medialt mentala seende. En viss oro framförs kring graviditet,barn och graviditetskontroll samt ppiller. Vari denna oro ligger får jag inte framfört här och nu. Har du själv en aning om vad detta handlar om? Hon skickar även en fråga om ni upplever henne som ett problem. Jag uppfattar som att hon oroar sig för att hennes närvaro skapar oro och problem och osämja? Fundera på detta och hör av dig ifall jag behöver vara mer tydlig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *