bett om svar

RE: hur känner du av att jag har bett om svar på frågor? för jag har velat få svar på vissa saker om det är så att min mormor visar sig. jag har alltid varit intresserad av andevärlden och velat veta mer men ändå skrämmer det mig. vill ju inte släppa in något med negativ energi. finns det någon vers eller bön eller någon text man kan läsa för att skydda sig? jag har en ouijabräda hemma….kan det dra till sig energier/andar fastän jag aldrig använt den? vem är med mig Datum: 2011-01-23 Från: johanna Fråga Jag bor i en lägenhet med min son och i vardagsrummet och mitt sovrum är det alltid kallt. Det känns även som om någon står och tittar på mig när jag är i badrummet. Min särbo kom även hem till mig och frågade om jag varit hemma hos honom och tänt alla hans lampor. Har jag någon som är med mig? >> Svar på frågan Hej! Det är någon som är släkt till dig som finns vid din sida. Hon har inte fastnat det är mer som om hon kommit för att hjälpa dig- som om du bett om svar på dina frågor. Vad gäller din särbo är det svårt men han kan skriva in själv om han vill.

Hej! Det är en känsla och din guides "ord" som vägleder mig vad gäller dig. Du får svaren men det är inte alltid du ser dem. Vad gäller att skydda sig finns det olika sätt och det jag tycker är enklast är att be Himlen, änglarna och guiderna om hjälp att sätta upp ett skydd. Många tycker om att ha sitta i en bubbla där inget negativt kan ta sig in eller ut. Se dig själv i en skyddande ballong, kokong..vad du känner dig trygg med och be om positiva energier!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *