Hur ska allt sluta?

Hej! Har två barn med två olika pappor varav den senaste i princip krossade mitt hjärta känns det som, har oerhört svårt att släppa honom. Rent ut sagt riktigt bitter som bara den för att han träffade en annan bara veckor innan jag födde vårat barn. För mig känns det som att han fick en "enkel" utväg och inte behöva vara pappa på heltid utan kan fortsätta sitt liv som vanligt. Sen började vi att vara med varandra igen några veckor efter att vårt barn föddes och så höll vi på i några månader innan jag berättade allt för hans nya tjej. Hon förlät honom och nu bor dom ihop(!) Han säger att han vill vara pappa men han finns aldrig där när man behöver honom, hon går alltid i första hand, han beter sig riktigt illa men jag är väl inte världens snällaste mot honom heller men jag vet inte hur jag kan släppa och gå vidare! Det är så svårt! Vill inget hellre än att han ens skulle kunna ge det hela ett försök men det är ju lönlöst… Vad ska jag göra? Hur ska allt sluta?

Hej! Denne mannnen är inte redo eller mogen att ta ett steg som far. Vad du ska göra är svårt att säga och jag vill inte säga dig vilken väg du ska välja. Det enklaste sättet just nu är att du sätter dig ner med papper och penna, skriv ner allt du känner för honom och hans roll som far + och – och där ser du hur du ska agera. Svårt att medla och leda men du finner din väg ut ur detta. Ge honom inte din uppmärksamhet utan låt honom komma till dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.