Bilden – Fråga besvarad 2014-12-01

Jag skulle ta en bild i porten och skicka till en vän. Men just när jag tagit bilden och skulle kolla på den ringer min kompis. När hon sen la på så kollade jag på bilden och vart super rädd. Man såg klart och tydligt att någon vit klädd tjej stod bakom mig. Jag sprang ut till min kompis för att visa och hon kunde också erkänna att det stod någon där. Om man zoomar in på bilden på tjejens klänning ser man en massa foton. Och man ser till och med en bild på min döda morfar med en skotta och glasögon mitt på hennes mage. Vad kan det här betyda..

★ Fråga besvarad 2014-12-01

Hej!
Jag känner att det är mycket svårt för mig att svara på den här frågan då jag faktiskt hade behövt se den bilden du beskriver för att förstå vad det är du ser och uppfattar från bilden.
Jag kan nämligen inte känna något alls från det du har berättat och jag får ingen energi information överhuvudtaget om eller kring den bild du beskriver och inte heller kan jag se något eller uppfattat något från den energi som du förmedlar så… med andra ord…
Jag hade behövt se fotot / bilden för att kunna svara på denna fråga.
Försök att se om du kan dela med dig fotot till Spökwebbens sida på facebook och se om någon där kan hjälpa dig med vad det är du ser på bilden.
Lycka till!
☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM☆ ¸.•°* ˜★ 

Copyright  EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o admin

 

Uppdatering 2014-12-26

Ny och viktig information:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *