Vilsen i yrkeslivet?-Fråga besvarad 2014-12-01

Vilsen i yrkeslivet?- Fråga besvarad 2014-08-19

Hej EeWee!
Ett stort tack för att du tog dig tid att svara på mitt mail. Jag blev häpen över svaret, hur bra det stämde. Som du nämnde att “här är allt som det ska vara” och så är det. Allt är som det ska vara.
Efter mitt mail till dig hände allt riktigt snabbt. Tack vare två oberoende bekanta på två olika orter som samma dag tog och nämnde om ett nytt yrkesval (som jag har haft i tankarna tidigare), så gjorde jag eftersökningar om utbildningar inom yrket. Jag ansökte till yrkesutbildningen och trots en sen ansökan och endast chans till eventuell reservplats så blev jag antagen. Det kändes som att allt föll på plats. Jag trivs verkligen med utbildningen även om mycket är nytt och kräver sitt genom mycket arbete.
Jag känner att jag verkligen lever i kropp och själ. Från att tidigare att ha styrts av arbetet så hoppas jag nu kunna styra arbetet istället. Det är märkligt hur det egentligen kan bli, man borde vara glad att man har jobb men att det istället blir så att det förstör dig och ditt liv. Tyvärr finner man sig i det och sakta bryts man ner som person utan att reagera förrän det har gått alldeles för långt. I efterhand så ser jag arbetslösheten som ett nödvändigt ont att komma tillbaka som människa och reflektera över vad livet verkligen går ut på…. Att må bra!
Nu har jag verkligen försökt göra en nystart av livet och gör mig av det som har tyngt mig, både själsligt och materiellt.
Jag hoppas kunna utveckla mig och min andlighet, då jag har insett att livet är i stora delar är förutbestämt men att vi ska göra våra personliga val genom att känna av och lyssna till magkänslan. Jag njuter nu av det lilla i vardagen och bara “är” i livet, lyssnar och ser det som vi tar för givet i det vardagliga bruset.
Tack än en gång!
/ Johnny

 

★ Fråga besvarad 2014-12-01


Hej Jonny! och tack själv för dina ord ♥ och det det gläder mig i  mitt hjärta om jag kunnat hjälpa dig att … få bekräftat något du redan vet om dig själv och viktigaste för mig är att du funnit styrkan och tron på dig själv att göra de förändringar i ditt liv som får dig att må bra och som tar dig fram på den vägen som är en del av ditt livsmål… och jag känner att du är på rätt väg.
Din själ sänder inte ut någon oro för framtiden och det jag kan uppfatta är att ditt inre jag och din själ vet vilken väg du ska gå och… du är på god väg att nå vissa del mål i ditt liv.
Jag känner att det finns ingen anledning att stressa dig själv utan lita på att ditt inre jag leder dig rätt…
Jag tror på dig.♥ Tro på dig själv.

Ta hand om dig själv!

Källa: http://www.thereachapproach.co.uk/

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM☆ ¸.•°* ˜★ 

Copyright  EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o admin

 

~ Den sjunkande solen är lika varm som den stigande~
Jan Fridegård
~♥~

~Framtiden händer inte
Den skapas~
-A.D
 Fortsättning på insänd fråga :

Vilsen i yrkeslivet?- Fråga besvarad 2014-08-19

 

Uppdatering 2014-12-26

Ny och viktig information:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *