Prästgård – Fråga besvarad 2014-12-01

Jag bor sedan några år tillbaka i en före detta prästgård. Jag trivs jättebra och till en början märkte vår familj inget speciellt. Det finna dock vissa rum där man helst inte vill vara i. Det känns tungt och oroligt. För ungefär 1 år sedan såg jag utan någon föraning en flicka i 12-13 års åldern i vår hall. Hon hade gammaldags kläder på sig. Det tog en stund innan hon blev helt synlig, som om hon hade svårt att visa sig och fick kämpa för att synas. Efter några sekunder var hon alldeles tydlig i konturerna. Därefter försvann hon direkt.

Vad kan detta ha varit? Ett varsel?

Fråga besvarad 2014-12-01

Hej!
När jag läser ditt mejl och tonar in på de energier som kommer via dig till mig så kan jag nog bara gratulera dig till att du måste bo i en mer eller mindre spök fri prästgård! Ofta när någon berättar  att de  bor i en prästgård så är det vanligt att anta att det “bara måste spöka och vara en massa spök fenomen ” bara för att det är en prästgård, men faktum är att jag kan inte känna något sådant från den platsen du bor eller från den prästgård du bor i. Jag kan bara känna en inre frid och ett stort lugn och att det i detta hus varit mycket kärlek genom flera epoker.
Däremot kan jag uppfatta ett annat fenomen som jag vill nämna och som du sedan får ta ställning till hur du vill förehålla dig till det jag kommer att skriva.

Jag kan uppfatta och känna att de energier som finns i ett av rummen där jag kan uppfatta en form av äldre öppen spis eller en sån där slags öppen spis som brukar vara i mer slotts liknade hus med högt i tak. Jag kan inte komma på det rätta ordet just nu men det är inte en vanlig öppen spis mer som en ved ugn av porslin. Hur som helst så finns den i det rummet du upplever denna tunga pressande känsla ifrån och det rummet som kan skapa en känsla av inre stress, dejavu känsla, en känsla av att stå på toppen på ett högt berg och det blåser i huvudet och slår lock för öronen…känslan av att tappa tids rums uppfattning och tappa tankar,tappa minnet,tappa känslan av vem du är och var du befinner dig… allt detta beror på att energin är tunn i denna del av prästgården och här finns en möjlighet för den som är känslig att tona in och uppleva sig själv från parallella världar. 
Den unga flicka du möter heter faktiskt Anna och är du själv fast från en annan parallell universum och där tidsepoken är det vi uppfattar som början av 1700 tal fast… det är den tiden de har nu… och hon “bor” i det rummet med den speciella ved spis jag inte kan hitta ordet för… fast i en parallell tid.

Jag vet inte om du funderat och tänkt så mycket på vetenskapens forskning kring parallella universum och att du kan finnas i otaliga varianter i andra parallella dimensioner (Sträng teorin). Mycket av det vi tror och uppfattar som “andar och spöken” kan i slutändan visa sig vara något helt annat…
Så …nästa gång du går in i det rummet som du känner denna tunga energi ifrån så släpp all rädsla och ta ett djupt andetag… ha mina ord i dit hjärta och känn in rummet på ett nytt sätt och se möjligheterna. Om du släpper obehaget och rädslan så ska du se att energin i rummet kommer att förändras och följa ditt humör… och pröva istället att sända ut lugn och kärlek och !!! nyfikenhet så kommer energin i det rummet att anpassa sig och förändras efter hur du ändrar din energi och vilken energi du sänder ut.

Testa….
Kanske inte det svaret du väntat dig… men här har du några länkar som du kan se på och studera i lugn och ro och känna inom dig om det är något som du kan känna att du kan relatera till.
Våga tänka utanför de invanda gränserna för andlighet.
“Kosmologen Max Tegmark arbetar till vardags som professor vid MIT, Massachusetts institute of technology, i Boston. Som liten älskade han att läsa deckarböcker och idag ser han sig som en kosmisk dek

dektektiv och menar att det visst kan finnas parallella universum.”


http://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon?video_id=2691557

 

What the Bleep Do We Know!? is our purpose? Where do we come from? What is reality?

https://www.youtube.com/watch?v=ioONhpIJ-NY

 Källa:http://www.whatthebleep.com/

Lycka till !

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM☆ ¸.•°* ˜★

Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o admin
~Tro inte på något bara för att du har hört det.
Tro inte på något bara för att någon sagt det och många upprepat det, eller bara för att dina lärare och de som är äldre än du säger det.
Men när du själv iakttagit och analyserat, när du finner att allt stämmer med vad ditt eget förnuft säger – då ska du acceptera det och leva därefter.~
/Buddha 563-483 f. Kr.

 

 

Uppdatering 2014-12-26

Ny och viktig information:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *