bilder som flyger av väggen

ALLA LÄSARE NI FÅR TRO VAD NI VILL ÖVER DE JAG SKRIVER NU Klockan var runt 6 tiden den 24 juni 2011. Jag, Min systers kille, min systers son, Min syster, Mamma och hennes sambo Låg och sov. Våra Katter var alla ute för att dom får inte vara inne över natten. Helst plötsligt hördes det en smäll från nedervåningen. smällen lät som om någon drar ner en bords duk fullt med porslin och Glas och som går sönder. Jag, Min syster och Mamma vaknar av smällen och den var verkligen ly hörd. Det var bara vi 3 som vaknade och det var verkligen konstikt. Mamma gick ner för att kollade vad som hände Jag och min syster låg kvar i sängen. jag kom ner runt 9 tiden och fick reda på vad som hade hänt. Jag måste först berätta att Vi har en vägg fult med inramade bilder av familjen och det har med den väggen att göra. Iallafall när mamma gick ner efter smällen så var det 4 bilder som rammlade ner från väggen och låg 2 meter bort från väggen. En av dom bilderna så fanns det 3 bilder i en bild på mig en på min syster och en på min bror. Den bilden låg på golvet up och nervänd med bilden neråt mer än en meter i från väggen. Glaset Var inte sönder. dom andra bilderna låg på en långt kommod i entligen skulle dom legat bakom de om dom bara ramllade ner sådär och de skulle vara sönder bilderna låg bredvid 2 sönderslagna ljusstakar som var hela dagen innan . dom andra 3 bilderna var inte heller sönder. när mamma sedan gick mot radion ( SOM VAR AVSTÄNGD) och tänkte ta upp en bild som ramlade ner var det något som fräste åt henne. sen helt plötsligt ramlade vatten kannan ner från fönsterbrädan som var 4 meter bort och flyger typ fram till köket utan att mamma rörde den. men en till sak är i alla dom fyra bild ramarna fanns det innan bilder på min bror och hans ex fru när dom gifte sig med mamma bytte ut dom för flera månader sen. Så nu undrar man Varför vaknade bara jag min syrra och mamma Varför låg ramen med de tre bilderna på golvet upp och ner vänd mer än en meter i från väggen?? och vad var det som fräste åt mamma??? efter det har det hänt massor andra grejer i huset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *