Föremål flyttas och tvboxen sätts på av sig själv!

Jag har varit med om många oförklariga saker och fått tillräckligt med bevis att det spökar och att det inte är jag som är knäpp. Just nu märkte jag att någon har flyttat min prydnads sak i köket som är utav sten den är tung och jag vet att jag ställde in den mot kökskaklet helt rakt och nu var den flyttad åt sidan ca 15 cm och visade tydligt att den stog fel när jag kom in i köket även ljuset som stog brevid var flyttad, igår stängde jag av tv boxen och projektorn med tv dosorna och jag såg att det blev avstängt och röd lampa lyste jag gick in till sovrummet för att titta till mitt barn och ser i ögonvrån att det lyser blått på hela duken och går in till vardagsrummet och ser att projektorn e på och tvboxen e på och grön lampa lyser jag blir rädd och tänder lampan i hallen sen stänger jag av tvboxen och projektorn igen och går och lägger mig på morgonen är tvboxen på slaggen igen och lyser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *