Blodfläck på golvet

Hej! Jag har en fråga om något konstigt som hände hemma hos mig. När jag bodde själv med min mamma i en lägenhet i helsingborg som vi bott i sedan jag va 3 år ( jag gissare på att det är byggt tidigt 70-tal) .. så en tidig morgon innan jag skulle till skolan vaknade jag och såg att det låg en tjock mellanstor blodfläck på mitt parkettgolv jag vet att jag inte hade mens och hade inget sår.. Jag ringde min mamma och frågade om hon varit på mitt rum över natten.. men det hade hon inte., och när jag skulle torka väck det, så va det tjockt och kändes som om det hade torkat in i parketten.men illa nog va jag tvungen och torka upp det.. Konstigt nog är det nog det enda som hänt i min lägenhet nu dom 14 år som jag bott där. Skulle du kunna hjälpa mej ? mvh: Jojje Svensson.

Hej Jojje! Detta känns konstigt så kan du skriva till min mail jag behöver veta lite mer och få tid att fundera lite! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *