Vad händer med mej???

Hejsan, jag har under en lång tid försökt finna svar på vaför jag ständigt får yrsel attacker oh ofta känner illamående,deprimerad hemma hos mej, när jag lämnar hemmet eller har sällskap försvinner symtomen.Har varit hos läkare, dom påstår att det är panikångest, men jag får inte paniken först, först kommer yrseln, sen kommer rädslan,och jag känner mej otrygg, så för mej stämmer inte deras diagnos alls. Allt har eskalerat nu så jag har fått lämna mitt hem med barnen, och jag vill verkligen inte gå hem, och igår var jag tvungen att gå hem ialla fall och nu har jag den deprimerade känslan jag haft hemma även hos min mamma där jag nu är för stunden. snälla hjälp mej, jag orkar inte ha det så här. Mvh Smusslan

Hej Smusslan! Det som hänt är att den deppighet som tidigare hyresgäst har haft har fastnat i tiden och du tar åt dig denna känsla som inte är din egen. Det du kan göra är att skriva till min mail så skickar jag ett dokument till dig där du får förslag och hjälp med att rena dig själv och ditt hem! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *