Bort tappade nycklar- Fråga besvarad 2014-01-20

Har fortfarande inte hittat mina dörrnycklar kan man kanske få ett tips var man ska leta har vänt upp och ner på allt här

★  Fråga besvarad 2014-01-20

Hej! Jag kan förstå om det är frustrerande ifall du inte hittat dina dörrnycklar ännu men det är svårt för mig att hjälpa eller ge några förslag då just detta att hitta borttappade ting av materia inte är min grej.

Vi talar om att hitta ett föremål som inte har någon livsenergi på samma sätt som människor,djur eller växter har. Visst det finns alltid en form av energi avtryck då allt i grunden är atomer och energi i rörelse…neutroner,protoner,elektroner,kvarkar etc…även dina bort tappade nycklar…

Men för någon som inte har det som gåva att hitta borttappade föremål så blir det som att söka en nål i en höstack eller…finna ett specifikt gruskorn i en oändlig strand av vit sand…

Jag bara försöker att förklara hur jag uppfattar förmågan eller gåvan att finna saker eller döda ting, föremål. Det är inte bara att zooma in…utan krävs att personen har just den mediala gåvan.

Jag har har inte den gåvan. Tyvärr. Vissa är jätte duktiga och en stor eloge till dem.

Det enda jag kan se är en röd stickad vante på en hylla och det finns någon form av halsduk eller schal av prästkrage  eller blomman daisy kopplat till detta. Och vad i hela friden DET har med dina nycklar att göra har jag ingen aning om!

Men jag bara slänger ur mig det jag ser och hoppas att du redan har hittat dina nycklar!!!

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *