Är det spöken på mina bilder ?Fråga besvarad 2014-01-20

Hej!

För någon dag sen så fotade min kompis mig med blixt, rummet var mörkt eftersom vi kollade på film. I bakgrunden kan man klart och tydligt se ett ansikte och jag börjar oroa mig, detta har hänt en gång innan och då fotade jag en bild på mig själv sedan jag var liten och mitt ansikte reflekterades i fotot och jag blev vit i hela ansiktet med blåa ögon (har bruna) och det syntes väldigt mycket.

Folk tror att jag har redigerat dit ansiktena men det har jag inte, är detta något jag behöver oroa mig över? Många av mina vänner tror att jag är hemsökt och jag har på senaste tiden börjat bli räddare för att något ska hända.

★  Fråga besvarad 2014-01-20

Hej!

Nu har jag inte sett de fotografier som du nämner och det blir lite svårt för mig att “se” vad det är du ser och försöker att förklara för mig även om jag har mina aningar.

Men nej jag känner inte att detta är något som du behöver att oroa dig för och inget av dessa fenomen handlar om att du är hemsökt eller något liknande utan jag får känslan av helt andra saker som du kommer att förstå mer av när du blir äldre och lär känna dig själv bättre. Då kommer många av de här underliga fenomenen du upplever  nu, att förklaras  för dig

…av dig själv…

Så bara var den du är,lev och njut av livet. Fortsätt vara nyfiken som du redan är och bara var den du är så kommer allt att falla på plats för dig senare i livet.

Och nej jag försöker inte att vara kryptisk eller tala i gåtor utan jag bara känner att jag vill avdramatisera det hela då det inte finns någon som helst anledning  för dig att vara orolig och du borde säja åt dina vänner att sluta prata så mycket strunt. Du är inte hemsökt. Allt är som det ska vara.

Sköt om dig!

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

~Sometimes your heart needs more time to accept what your mind already knows!~

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *