Brandlarmet får eget liv

Hej.
Jag kan berätta om ett ingripande från andra sidan, som skulle kunnat att bidra till räddningen av en hjärtsjuk gammal man. Den mannen var min mors nu avlidna man, en mycket sympatisk kul kille, som då var på ett ålderdomshem, svårt sjuk.

Det som hände var att brandlarmet fick fnatt. Ganska snart insåg jag att det inte var batteriet som var på väg att ta slut. Olika antal höga pip, hördes med olika långa mellanrum. Efter kanske tio minuter, insåg jag att detta tillhörde inte det normala, och på något sätt kom jag att tänka på mors vänlige man. Ju mer jag tänkte på det, ju mer blev jag säker på det, så jag ringde upp min gamla mor, och berättade om det hela.

Hon skulle ringa ålderdomshemmet, och höra med personalen hur han mår.
Av någon anledning berättade hon om brandlarmet, och sjuksystern tystnade, men tog mod till sig; “Vi hittade just din man liggande livlös på sitt rum!!”

Modern ringde en dag senare, och påstår att hennes gubbe vaknade upp, och efter att hört historien, lär ha sagt; “Stefan!! ja det kunde jag gett mig f-n på!!”. Om det är sant vet jag inte, men det var en typiskt kommentar av honom.
Må han vila i frid!!

Sjuksystrarna lär i alla fall inte glömma det hela ….

Vänligen,
Stefan

Ett svar på ”Brandlarmet får eget liv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *