Mannen i mitt hus

Hej!

Jag vill berätta om vad jag upplevde i ett hus jag tidigare bodde i. Huset i sig var ganska gammalt, jag tror det har anor från sent 1800-tal. Hur som helst, upplevde jag en hel del aktivitet där. Det var ofta som jag vaknade av hur någon gick i trappan. Det var inte vanliga knak som man annars ofta upplever i hus, det var väldigt tydliga steg. Min hund reagerade väldigt mycket på detta och kunde ibland bara stirra och följa något med blicken, som jag själv inte kunde se.

Det hände även fler saker som att lampor tändes av sig själva. Den mest påtagliga upplevelsen var när jag satt och tittade på TV en kväll. Plötsligt kände jag mig iakttagen och tittade upp mot hallen. Där kunde jag tydligt se en gammal man som stod och tittade på mig. Jag trodde först att någon hade tagit sig in i mitt hus och skrek därför VEM ÄR DU och vad gör du i mitt hus? Då ser jag hur mannen liksom bara tonas bort. Det var denna händelse som gjorde att jag valde att flytta. En sak är säker, och det är att det definitivt finns en andra sida.

3 svar på ”Mannen i mitt hus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *