Du ska få lite mer info om huset – Fråga besvarad 2013-09-29

Hej igen
Fy vad glad jag blir när du svara.
Vårat hus var vitt med jätte stor trädgård men nu är huset rosa.
Det var nära Vejby Bygg & Träd och vi hade en granne som hette Inge.
Mammas pojkvän hund Milano kan också har märkt nåt.
Tack ännu en gång.
Det var min hushållskassa jag menade i det förra inlägget och jag har pratat med en på mitt boende o det hjälpte.
Vet du även om det kan spöka på Holken Kortidsboende på Västersjägatan Ängelholm
Tack ännu en gång.
MVH Tobias

– Fråga besvarad 2013-09-29

Hej Tobias! 

Och tack själv för att du blev så glad över svaret du fick. Jag kan faktiskt känna din uppskattning och att du blev glad av att dina frågor besvarades och det gör mig glad om du känner dig nöjd och glad. 🙂

Det är bra att det hjälpte att prata med någon på ditt boende då det ibland kan vara bra att lätta på hjärtat öga mot öga till någon man känner att man kan lita på och känner att man kan prata med. Jag är glad för din skull Tobias.

Jag kan känna att det kan vara “energier” på det stället du frågar om som kan påminna om spökerier men jag känner faktiskt inga “spöken” utan i det här fallet känns det mer som att det är samlat en massa minnen i husets väggar från alla som har varit där och kanske bott längre eller kortare tider. Det är ungefär som att varje rum har sin egen historia att berätta då jag kan känna att det “hänt mycket” på denna plats.

Och då menar jag  att det känns mer som det handlar om mycket känslor med allt från glädje till sorg. Mycket känslor är kvar i husets väggar som “minnes avtryck”. Så i det här fallet kan jag inte känna om det finns något speciellt “spöke” utan det är istället som att titta rakt in i en hemlig låda som man öppnar och där finns massor med minnen från många olika människor   Både  från unga och gamla,minnen om lek och dans med barn men också mycket livsminnen från äldre människor som verkar ha varit på denna plats tids vis.Jag kan faktiskt känna mycket positiv energi också från människor som verkar arbeta här. Jag kan tyvärr inte se denna plats så tydligt men det känns som det är en plats med mycket aktivitet även idag och då menar jag att det är människor i rörelse som kanske arbetar eller kommer och går och allt detta bidrar också till att jag känner mycket energi från levande människor.

I ibland kan det bli så att  när det varit rörelse med  så många olika människors minnen och känslor på en och samma plats så kan detta ibland kan skapa  “fenomen liknande  känslo fenomen” som kan påminna om övernaturligt men jag vet inte om det är så övernaturligt egentligen då det fungerar ungefär på samma sätt som om du tex går in i ett rum och liksom kan känna om det varit “bråk i luften” från några som varit där innan. Det blir som en speciell stämning som sitter kvar i rummet och som man kan känna av när man själv går in i rummet.

Det fungerar ungefär lite likadant med dessa energier jag känner från denna plats. Det mesta jag känner är från människor som lever och “kommit och gått” men jag måste ändå säja att det känns ändå som en bra och trevlig plats så de som bor här eller är här behöver inte oroa sig för några spökerier.

Ta hand om dig!

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *