bullrande spöke hos mig

jag ska nu berätta hur det gick hos mig först av allt när jag skulle ta en vandring ute jag fick en kall känsla av någon som följde efter mig men när jag vände mig om så var det ingen där så jag sprang det fortast jag kunde då kom jag till centrum och då sluttade med den där förföljingen sen gick jag hem för att sluta tänka på det men då började spökeriet igen för när jag la min mobil på bordet och läste så såg jag att min mobil rörde sig och kastade sig på golvet det var inga sprickor på mobil det var tur men sen hände mera märkliga grejer när jag skulle lägga mig så började min lampa tändas och släcktes till slut blev jag rädd och sov på ett annat rum sen nästa morgon tittade jag på tv och det hände en läskig grej knapparna trycktes av sig själva och det bytes kanaler hela tiden sen tillslut sluttade spökeriet jag funderade allt det där jag var säkert på att det var en bullrande spöke

Ett svar på ”bullrande spöke hos mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *