Datorn sätts igång?

Hej! Ibland på kvällarna/nätterna kanske mellan 23.00-01.00 i runda siffror. När alla gått och lagt sig och jag fortfarande är vaken. Laptopen som min mamma fått låna av sin kille, för hennes blev något fel på. Hon har stängt av den helt och hållet. Men ändå så hör man att en dator sätts på. Exakt samma ljud. Det är den enda datorn som är i vardagsrummet. Vad kan detta vara? Min pappa dog för 3 år sen, den 31 januari i år. Om det kan vara till någon hjälp. Datorn är en Dell, svart. Men på morgonen så är datorn avstängd. Detta känns väldigt konstigt och mysko. vad kan detta vara? Tacksam för svar!

Hej! Jag kan tänka mig att ljudet du hör från datan är ett tecken från din pappa. Han vill visa något genom datan kan jag tro och det är inget att vara rädd för. Har du möjlighet så sätt dig vid datan vid den tid den hörs, sätt igång den. Du kommer troligtvis att få ledtrådar via bilder eller ord i ditt huvud, följ dem och tyd de tecken som kommer upp, det kan vara bilder på nätet osv osv. Ha tålamod och skriv gärna ner dem för att kunna pussla ihop dem lättare. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *